tiistai 5. lokakuuta 2010

Tahdoin uuden nojatuolin. Lähes vimmatusti koitin etsiä sopivaa, käytettynä. Kun ei löytynyt, luovutin tällä kertaa. Päätin vähän siirrellä huonekaluja alakerrassa. Eilen aloitin iltamyöhään kun lapset jo nukkui. Tänään jatkoin. Aika kiva nyt. Mielestäni.
Ja rahaa meni nolla euroa. Loistavaa sekin!

Tein lapsille välipalaksi omenapannaria. Sain ystävältä kukkakimpun kiitokseksi yhdestä jutusta. Käveltiin syysilmassa. Haravoitiin lehtikasaa isommaksi, jotta siihen voi paremmin hyppiä.
Tein kirpparireissun, palasin tyhjin käsin.
Auto hajoilee alle. Onneksi asumme lähellä kaikkea.

7 kommenttia:

 1. Nätti toi rautalankasydän otsikkokuvassa. Ootko väsänny itse?

  VastaaPoista
 2. Välillä vain pieni järjestelykin piristää päivää. Itse haaveilen puusohvasta, mutta koska siihen ei nyt ole mahdollisuutta, pitää keksiä joku ilmainen, mutta tyydyttävä järjestely.

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Sulla on hieno uusi banneri. Tykkään niin kovin myöskin tästä tunnelmasta...

  Hienoa, että pääsit tyydyttävään ratkaisuun jo olemassa olevin keinoin :)

  VastaaPoista
 4. kiitos tytöt :)

  katja, en ole väsännyt itse, vaikka niin monta kertaa olen suunnitellut noita väänteleväni..ehkä vielä askartelukipinä iskee kunnolla ja teenkin. On kirppariostos tuo sydän.

  VastaaPoista
 5. Omenapannari kuulostaa hyvältä ja syksyiseltä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanalta kuulosti se, kun mainitsit haravoineesi lehtikasaa isommaksi, jotta siinä olis parempi hyppiä :) Kait muistit pomppia itsekin ?=)

  Kaunis kertomus päivästä.

  VastaaPoista
 7. kati, haaveilin jo pomppaavani kasaan, ehkä sen teenkin kun kasa on vieläkin isompi! Ja näen jo häkeltyvän ilmeen eskarilaisen kasvoilla.."äitiiiii...." :D
  Lasten varjolla voi onneksi aikuinenkin hullutella, liian harvoin vaan sitäkin tekee. Miettii asioita liikaa, punnitsee ja pohtii. Sen sijaan että menisi ja pomppaisi!

  VastaaPoista