lauantai 17. joulukuuta 2011

muumien piparitalo


Me tehtiin piparitalo joulukalenterin muumihahmoille...


Talo sopisi pikemminkin peppipitkätossulle,
                                              kaikki on vinksin vonksin....
 Mutta toisaalta, tämä on tuhat (tai ainakin sata) kertaa persoonallisempi kuin leipomoiden tekeleet. Ja onnistuneempi kuin toissavuotinen.

ps. tervetuloa uudet lukijat!! teitä on jo huimat sata! :) Kunhan joulusta selvitään, lupaa Aura arpoa ensimmäisen kerran jotain omaa....

8 kommenttia:

 1. Onpa söpö. Meilläkin olisi edessä vielä talon väkertäminen. Jotekin tuntuu,että voimat on aika vähissä, mutta olisihan se lapsille aikas tärkeä juttu. Ja toisaalta kun hommaan ryhtyy, niin aika kivaahan se on. Viime jouluna tehtiin talo yhdessä koko perheen voimin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva ! Ja hyvät kuvat. Miten on kamera pelittänyt ?

  VastaaPoista
 3. kiitos!! Se on just se alottamisen vaikeus, mutta kun löytyy sopiva rako jonkun tekemiseen niin sitten se itse tekeminen onkin ihan kivaa! Ja lasten ilo tässä painoi vaakakupissa :D

  Petriina, kamera on pelittänyt loistavasti!! Vaikka tää pimeys tekee kuvaamisesta suurilta osin mahdotonta, tuo piparitalokin piti roudata kuistille mihin edes hitunen luonnonvaloa suodattuu! Vielä on oppaat opiskelematta ja kameran hienoudet hepreaa, mutta opetellaan sitä mukaa kun keritään :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana idea:)
  Täytyy toteuttaa ens jouluna.

  VastaaPoista
 5. Hieno talo :) Eihän se edes ole vinksin vonksin. Just sopivasti vaan...

  VastaaPoista
 6. sannu, piupau, marianne: kiitos <3
  Sopivasti vinksinvonksin kuulostaakin paremmalta!! :)

  VastaaPoista