tiistai 27. maaliskuuta 2012

luen
Lainasin eilen kirjastosta monta niin mielenkiintoista kirjaa, että oikein tosissaan harmittaa etten ole ehtinyt vielä avata ainuttakaan. Illalla suljen koneen ja teen kolon sohvan nurkkaan.

Ja tänään postilaatikossa uusin divaani, johon pintaraapaisu tehty.

Tarvitsen lukulomaa!!! :)

10 kommenttia:

 1. Ihana mintunvärinen kaappi tuolla lehdessä. Tämä kevät on kaiken uuden haalimisen aikaa, myös ideoiden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaappi on aivan upee, ja olin lukevinani että joku "kadulta pelastettu" löytö tuokin...Kevät on kyllä sellaista sisustuskärpästen puremien aikaa, että...:)

   Poista
 2. Kiinnostavia kirjoja, lukuhetki kuulostaa just parhaalta! Mä ihastuin tuohon pariisilaiskotiin, joka just sulla auki lehdestä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kivanoloisia kirjoja, vasta pleraillut niitä läpi...riittäähän sekin, kun kauniit kuvat kuitenkin pääasiassa! Samaan kotiin ihastuin, niin täydellinen!

   Poista
 3. Löysin blogiisi ja ihastuin heti! Kotoista, maanläheistä, kirppistelyä ja kaikkea ihanaa ja nättiä ja kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit piisku!! ja tervetuloa vaan toistekin, niin ja mukava että jätit kommenttia ja kauniita sanoja :)

   Poista
 4. Voi että, kun sulla on taas kauniita kuvia täällä! Ihanaa, kun kohta saa uuden kodin, tavarat paikalleen ja ehtii vaikka kirjastoon ja lukemaan enemmän. Vinkkaa, jos oli joku kirja ylitse muiden:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minni ♥ Vinkkailen ilmanmuuta, heti kun pääsen paremmin jyvälle mitä suositella ;) Sulla on kiva ajat menossa kun uutta kotia pääset laitteleen...seurailen suurella mielenkiinnolla =)

   Poista
 5. On sulla luettavaa, ja mä voisin kantaa sulle sitä vähän lisää lähipäivinä! Uutta blogipostausta odotellen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla, mutta aina kelpaa lisälukemisetkin...tai voiko näitä lukemisiksi sanoa; selailen vaan.... Uutta postausta tulee ihan lähipäivinä, harmi kun jäi tietty kuvamateriaali saamatta :D :D :D

   Poista