tiistai 24. huhtikuuta 2012

Vuoden mutsi


Kiitos tunnustuksesta kuuluu Villa Aurooran Memmille, olen oikein otettu!! Ihan mahtavaa on olla äiti ja mutsi. Vaikkakin välillä (=usein) erittäin erittäin haasteellista.

Tunnustukseen kuuluu jakaa tunnustus eteenpäin ja jatkaa lauseet loppuun:1. Tunnen itseni vuoden mutsiksi, kun... pulla tuoksuu, koti kiiltää, pyykkikorit on tyhjiä, tiskikone hurisee, auto on siivottu, piha haravoitu ja lapset hymyilevät ;)

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...  aikataulut ja joskus liian suuret vaatimukset ja odotukset kuinka elämän pitäisi mennä "oikein"

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on... "äiti, mä rakastan sua" 3veen suusta "äiti, sä olisit kauniimpi kun pitäisit mekkoja ja sulla olis punanen tukka" aikanaan 5veen suusta (kirjoitin sen muistiin, jotta muistan)
 
4. Kello 12 yöllä olen yleensä...olen AINA hyvin sikeessä unessa

5. Kello 8 aamulla olen yleensä...töissä laittamassa aamupalaa mummoille ja papoille

6. Haluaisin sanoa lapseni isälle.... ♥

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... ilman sinua, minua ei olisi

8. Viimeksi kiroilin, kun...eilen piti kantaan sairaan painavia, multaisia puhelinpylvään pätkiä kaatiskuormaan, ilman hanskoja!

9. En ole koskaan osannut...kutoa villasukkaa (mummo teki kantapäät kouluaikana), vaihtaa autonrenkaita (tosin en ole koittanut opetellakaan), tehdä juustokakkua (jo kolme kakkua mennyt pilalle), sukeltaa pitämättä nenästä kiinni, hypätä pää edellä veteen, tehdä kärrynpyörää, seistä päällään....oho, listahan on loputon ;)

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä on...nukkua niin pitkään kuin huvittaa (herätä kuitenkin samaan aikaan kuin normaalisti), käydä kuunteleen livemusiikkia, syödä ulkona (tai kotona miehen kokkaamaa ruokaa), olla vaan ja kuulla ajatuksensa.

Ja eteenpäin jaan tämän kolmelle mutsille, jotka ihan varmasti tunnustuksen ansaitsevat:4 kommenttia: