tiistai 12. kesäkuuta 2012

1,5 tuntia luxusta
Kävin kasvohoidossa kolmen vuoden tauon jälkeen.
Sain hoidon äitienpäivälahjaksi. Osasin ilmeisen hyvin perustella tarpeen, tai kinuta niin että siihen kyllästyttiin. Tai vain näytin siltä että kasvohoito ei olisi pahitteeksi ;).

Jokatapauksessa, ihohan oli jo syväpuhdistuksen tarpeessa. Puolitoista tuntia nautin hemmottelusta. (Vaikka mekaaninen puhdistus sai vedet silmiin.) Paras osuus oli ehdottomasti kasvojen ja dekolteen hieronta ja sen päälle hyväntuoksuinen naamio. Taisimpa torkahtaakin.

Ajattelin nyt ryhdistäytyä ihonhoidon suhteen.
Ostin hoitonaamion, jota koitan nyt säännöllisesti käyttää 1-2kertaa viikossa.
Varasin seuraavan ajankin.

Ja ajattelin taas muistaa vedenjuomisen, auringolta suojautumisen ja silmänympärysvoiteen käytön.

Kuinka kauan, se on asia erikseen.

5 kommenttia:

 1. Oih Ihanaa! Mulla tulee ensi viikolla taas vuosia täyteen ja pääsen kans kasvohoitoon juuri samaisena päivänä. Tarkoitus olis hiukan pommittaa myös lazerilla. On tehokasta, vaikka tuntuukin. No sen jälkeen olen pari päivää ihan kotosalla vaan, mutta lopputulos on tosi hyvä. Mitä emme tekisi kauneuden eteen...kunnes taas herää arkeen ja seuraavat kolme vuotta menee hujauksessa. Innostuin myös varaamaan tämän kyseisen ajan, kun kävin kavohoidossa kuukausi sitten (oli hyvä facediili) ja nyt on tarkoitus myös ryhdistätytyä ja edellisestä kerrasta oli myös vuosia. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa loppuviikkoa sinnekin!! Kyllä erilaiset hoidot on loistava tapa nauttia omasta ajasta ja ihan parhaita lahjoja! =)

   Poista
 2. Ihan liian harvoin tulee käytyä kasvohoidoissa (saati tehtyä itse) ja sen kyllä huomaa. Muutenhan se on aivan ihanaa, siis kasvohoito, paitsi jos ja kun nenä kerää mustapäitä. Ei ole kovin mukavaa kun niitä kaivellaan. Ihanaa omaa aikaa kuitenkin ja olo on kuin uudestisyntyneellä tuolista noustua. Hyvä että muistutit, pitää varata itselle kasvohoito synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on tietty kanssa juuri se "paitsi jos...." ;) Mikäs sen parempi tapa juhlia vanhenemista kuin huoltaa kasvot kuntoon, pitäisi ottaa tavaksi! Ja samalla myös satsata kotihoitoon...kiva kuulla sinusta, tuunkin taas visiitille, jotenkin unohtunut uusi blogisi, kun vanhassa visiteerasin paljon ahkerammin! =)

   Poista
 3. Voi koskakohan mä olen käynyt kasvohoidossa viimeksi. Ja sen kyllä huomaa. Tartteis varmaan tehrä jotain :D Sain synttärilahjaksi Helmikuussa manikyyrin enkä ole sitäkään vielä käyttänyt. utta kun me rakennetaan koko ajan niin se menis hukkaan. Jos tässä jossain vaiheessa pitäis vähän raksalomaa ja olisi vaikka joku kiva meno niin sitten mä kyllä... Mitäköhän mun mieskin sitten ajattelee kun on oikein lakatut kynnet? :D

  VastaaPoista