sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

kierrätyskamaa


Tämän vanhan pöydän ostin yhdeltä myyntipalstalta 15eurolla. Pöytä on oikeasti vanha, oikeasti vähän vinkkeli ja oikeesti se pöytälevy on halki. Mutta luulen että meidän olohuoneeseen se on juuri sopiva. Sain siitä ens alkuun hiottua isommat lakat, poistettua laatikosta kamalan kahvan ja mies sahasi jalat sopiviksi.Tähän olohuoneeseen, missä töllätään teeveetä, se pääsi samalla viikolla hankitun sohvan kaveriksi. Sohvasta maksoin 150€, se on nahkaa ja se on kaikinpuolin siisti ja ehjä. Hyvä istua. Ja painava (se kuulemma on laadukkaamman sohvan tunnusmerkki). Ja pääasia että siihen mahtuu nyt paremmin. Oikeastaan ajattelen että tuollainen selkeälinjainen sohva sopii pöytävanhuksen pariksi?Värit tässä huoneessa ei vielä iske ihan täysillä. Seinät on vaalean lilat, muuten valkoista ja puuta. Sohvatyynyjä haaveilen hankkivani, vaan millaisia ja minkä värisiä? Voisi koittaa mustavalkoisia?
Ajattelin heti alkuunsa maalata pöydän, mutta mikä olisi se väri? Vai odottaisiko vielä hetken ja katselin puun väristä?

11 kommenttia:

 1. Tyynyihin väriä ja musta-valkoista ehdottelen. (Mulla musta-valkoiset ovat enemmän talvikamaa.)

  Pidä vaan pöytä hetken puuvärisenä. Se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo oikeastaan muistavalkoisuuteen vielä tutustunut, aina vaan joku väri on se mikä iskee, mutta kun katsellut muiden (lähinnä blogeja) koteja, niin alkaa näyttään niin raikkaalta mustavalkoisuus. Tai harmaa, niin raikas kuin harmaa voi olla ;)

   Poista
 2. Mustavalkoinen rokkaa =) Jotain väriä kaveriksi. Jotain raikasta. Kannatan kans pöydän pitämistä puunvärisenä ainakin hetken. Joko sulle tulee selkeä väri mieleen tai sitten se jää puunväriseksi. On se tuollaisenaankin tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä taidan tehdä, että katselen aikani, voin pistää laiskuuden harkitsevaisuuden piikkiin :D

   Poista
 3. Ihan mieleton tuo pöytä hei!!! Ja ihan ilmainen. On todella kaunis tuossa!
  Itse juuri soffakaupoilla rampanneeni arvostan 150 euron nahkasohvaostostassi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, ihan ilmainen!! ja pöytää kun oli jo kaksi käynyt katsomassa ja sitten jättäneet ostamatta kun levy halki!! :O Mitä ihmettä pitäisi saada viidellätoista eurolla??
   Samoin sohvassa kyllä hinta ja kunto on kohillaan...:) Ja kiva kun Nipsu jätit kommentin, niin löysin blogiisi =)

   Poista
 4. Olen huomannt mustan olevan varsin mainio sisustusväri, varsinkin jos kotona on paljon värejä niin se tuo ryhtiä. Kannatan mustavalkoisia tyynyjä siis ;-). Mitä maalaamiseen ja suuriin muutoksiin tulee, olen myös huomannut, että on hyvä makustella asioita ensin sellaisinaan, koska huonekalut ja värit tuntuvat löytävän paikkansa aika näppärästi.

  Pöytä on toella upea!

  VastaaPoista
 5. Aivan loistavat löydöt olet tehnyt! Nuo sopivat oikein hyvin yhteen ja mustat sisustustyynyt ovat varmasti hyvä valinta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin nää oli aika hyvät löydöt!! :) Paljon edullisemmin ei koti voi kalustaa...vaikkei sohva nyt ihan täydellinen ole lähellekään, mutta toistaiseksi se saa kelvata...

   Poista