maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tule hyvä viikko, älä tule paha viikko.


Maanantai on ihan paras vapaapäivä. No, tai yhtä hyvä kuin perjantai, yhdistettynä vapaaseen viikonloppuun. Mutta ehdottomasti silloin kun on ollut viikonlopun töissä, on kaikissa paras "rako" vapaalle maanantai.

On kiva nukkua pidempään. On kiva heräillä miehen jo mentyä töihin ja lasten vielä nukkuessa. On tosi kiva että koululaisen kouluviikko alkaa aina kymmeneltä. Pehmeä lasku arkeen.

Tänä aamuna keitin kahvit ja täytin croisantin (katinkontit, piti alkaa aamu puurolla, mutta jostain syystä ihanan rasvainen mukavasti rapea leivonnainen vei pidemmän korren). Herättelin koululaisen ja siinä samalla pienempikin kömpi alakertaan.

Mukavan letkeetä oleilua, legoleikkejä, piirrettyjä. Ulkona sopivan harmaa ja sateentihkuinen päivä, niin ettei ole pakko olla reipas ja ulkoilla, jos ei huvita. Ollaankin vietetty lököhousupäivää, hyvä että hampaat on harjattu.

Olen kolunnut rojunurkkia, kaappeja ja kenkäkasoja. 3 kassillista vien kierrätykseen, 2 kassillista meni roskiin ja kolme isoa ikea-kassillista kuvasin myyntiin...Mistä sitä tavaraa riittääkin? Nyt on heti helpompi hengittääkin, kun fengshuille on annettu mahdollisuus. Heh.

Lounaaksi keitin suuren suuren kattilallisen keltaista sosekeittoa. Perunaa, porkkanaa, varsiselleriä, kukkakaalia ja sipulia.

Energiaa päivääsi ja viikkoosi!6 kommenttia:

 1. Oikein hyvä maanantai! Tänne asti leijuu hyvä energia! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä meininki!!! Täällä on kirppispusseja koottu myös. Osan myös koitan myydä netissä, osan kannan kirpputorille. Tuli vastaan hyvä tarjous, jossa sai pari viikkoa oikein sopu hintaan ilman proviikoita. Energistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa!! Toivonmukaan tekee hyvin kauppansa" :) Olen saanut itse aika mukavasti myytyä, ja sitten vähän hankittua uutta "romua" tilalle ;)

   Poista
 3. Maanantai on mainio vapaapäivä, ihanin tunne on ehkä just aamusta, kun unen läpi kuuluu, miten lähiympäristö herää, muut kiiruhtaa töihin ja päiväkotiin ja kouluun ja itse saa kerrankin jäädä peiton alle.

  VastaaPoista