lauantai 19. heinäkuuta 2014

...määränpäänä Porvoo...

 
Kamera pursuilee kuvia meidän kotimaanmatkailuista. Pienistä päivän, yhden yön ja kahden yön reissuista.
Viime viikolla oltiin yö Porin reposaaressa ja päivän Yyterin rannoilla. Kuvissa keikaroi lähinnä poikakaksikkomme, ja vanhin on ehdoton ettei kuvia saa julkaista. Muutamia merimaisemia saattaa tulla vielä blogiin jos oikein innostun.
Tällä viikolla pääsin vihdoin kauan haaveilemalleni Porvoon visiitille! Viimeksi olen käynyt kaupungissa lapsena ja siitä on siis aikaa.
 
Kuvia on paljon. Kaikki tietänee miten kauniilta vanha talo näyttää, vieri vieressä toisen talovanhuksen kanssa. Toinen toistaan söpömmin maalattuina. Mukulakivikadun reunassa. Miten hyvältä kahvi tuoksuu (saati maistuu) idyllisessä pikkukahvilassa. Kuinka lukuisat kahvilat, ravintolat  ja putiikit kuiskaavat astumaan sisään.
 
Perheemme miesväki ei ehkä täysin allekirjoita edellistä.
Ei sillä etteivät he kauniin päälle ymmärtäisi, mutta kyllä tämä on ehkä enemmänkin sellaisia naisten juttuja, ja seuraavaksi sinne suuntaan ystävän kanssa. Kuka lähtee mun kaa?
 

 
Vähän jotain pientä piti ostaa muistoksi. Koko lomatilihän siellä suttaantuisi jos ei visusti solmisi kukkaronnyörejä tiukemmalle.
Monesti riittää kun vain katselee ja hypisteleekin.

 
 
 
Toinen yö oltiin Kotkassa, ja kalamieheni pääsivät kalaan Siikakoskelle. Kaunis paikka sekin. Keskellä luonnonrauhaa. Kallioita & koskenkuohua. Uitiin virrassa ja pojat heittivät leipiä. Viisivuotiaalta lähti ensimmäinen ylähammas. Varsin merkittävä juttu sekin.
 
Eilen ajettiin kotiin Lahden kautta ja käytiin uimassa hyppyrimäen juurella.
 
 
 

 
Nyt kotia, töitä, kotia ja sitä rataa seuraavat seitsemän päivää.
 
Heippa!
 
 
Nauttikaahan kesästä, lämpimästä, sateisesta, ukkosesta, auringonpaahteesta.

2 kommenttia: