sunnuntai 3. elokuuta 2014

Huomenna on kesälomani ensimmäinen päivä.Kuvakattaus on instagramista perjantailta. Nimesin kuvia lomallelähtörutiineikseni.
 
1. Hoitaja kun jää lomalle, niin ihka ensimmäinen homma on lakata kynnet mahdollisimman huomiota herättävällä värillä, kun arjessa se ei ole mahdollista. Kynnet on (työsyistä) johtuen lyhyet ja kädet muutenkin käsidesin kuivattamat. Mutta kesällä kädet saa levätä kaikesta desinfioinnista ja koreilen nonstoppina kynsilakoilla.
 
2. Seuraavaksi tärkeysjärjestyksessä oli livahtaa pikaisesti vaatekauppaan. Ostaa ITSELLE jotain. Ja se jotain oli espritin ihanat vajaamittaiset farkut ja löysä harmaa neule elokuun iltoihin. Ja tietenkin huulikiilto sävysävyyn kynsilakan kanssa. Oranssinpunaisella mennään.
 
3. Iltapäivällä hurautettiin veljen perheen luo, käytiin uimassa ja jäätelöillä. Jäätelö kyllä kuulunut joka päivään, ihankuin uiminenkin!
 
4. Kotona huhkin tunnin hikipäässä makuuhuoneen kimpussa. Siirsin sängyn paikkaa, moppailin tomut nurkista ja vaihdoin petivaatteet. Mikään loma, mikään pidempi vapaa, ei voi alkaa ellei vaihda puhtaita petivaatteita.
 
Eilinen päivä menikin paljon rauhallisemmin. Heräiltiin erittäin verkkaisesti. Kierrettiin pienemmän pojan kanssa kirpparit. Ostin valkoista arabian teemaa, kynttilänjalat & kirjoja lapsille.
Iltapäivällä lähdettiin järvelle, käytiin Viikinsaaressa ja Ratinassa katsomassa Blockfest-menoa. Päivä oli jo vaihtumassa yöksi kun oltiin kotona.
 
Leppoisaa Sunnuntaita!

1 kommentti:

  1. Loman paras päivä on kyllä se viimeinen lomaa edeltävä päivä, kun työt on tehty ja koko loma on vielä edessä. Ja sitten ne kaikki lomapäivätkin kyllä ovat yleensä ihan parhaita. :)

    VastaaPoista