keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Pientä pintaremppaa; kellarin raput.

 

Pikkurahalla ja pienellä vaivalla saa monesti suurta iloa aikaan. Ehkä juuri idea on siinä, että kukkaro ei köyhdy, projekti ei vaadi harmaita hiuksia, eikä viikkojen (tai vuosien suunnittelua). Riittää kun on muutama joutilas lomapäivän ilta ja sata euroa maalikauppaan.

Ennen-kuvat on otettu pakkelointivaiheessa, eli niissä ei valitettavasti näy edes koko kauheus. Muoviset, rikkinäiset naulakot, jotka tursuilivat nurkan täydeltä pyyhkeitä, muovinen pyykkikori ja kiinnikkeistään lähes irti ollut kellarinkaide.
Tosin onhan jälkeen-kuvatkin vähän epätodelliset, kun pian naulakkoon tulee muunkin perheen pyyhkeet, kaikessa kirjavuudessaan. -Voi jospa olisikin se toinen satanen pyyheostoksiin! Heh.

Pieni pintaremppa vaati siis pakkelointia, hiomista, maalarinpesua, kuivumista, seinien maalausta vaalean harmaallaa kahteen kertaan ja rappusten maalaamista tummemman harmaalla betoluxilla kahteen kertaan. Vanhat pullot pesin kellarista esille, vaaleanpunainen laatikkoa on maalikaupan heräteostos ja naulakko on ostettu uutena sisustuskaupasta. Rottinkikori oli olemassa vintillä ja se sudittiin samalla harmaaksi.

Tänään alakerran loppupuunaus ja juhannusSaunan pesu, kyllä kelpaa näitä rappusia tepsutella pesuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti