perjantai 7. tammikuuta 2011

"tämmöstä meidän arkee"arkiruokana bataattiriisiä ja ananasbroilerikastiketta, teki kauppansa!


Kaapin kätköistä löytyi äitini kouluaikaiset vesivärit ja sabluunoita :)"Arki on vähänniinku aamu. Sillon ollaan vapaalla. Niinku nyt. Tai ei...aijoo, arkena mennäänkin töihin. Jotkut menee. Tai säähän oot töissä kokoajan, tänäänkin. Täällä meillä. Mutta siis arki. Hmmm...sillon tulee ainakin PIKKUKAKKONEN!"

Näin tuumaili eskarilaisemme tänään. Siis äsken. Siis arkipäivänä. Meillä kotona, tuossa vieressä, sohvalla.

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana piirros tossa ekassa kuvassa. Mäkin tykkään arjesta vaikken pikku kakkosta katsokaan:)

  VastaaPoista
 2. niin mustakin :)
  meitin 6vee ei ole koskaan ollut kiinnostunut piirtämisestä ja ihmisen piirtäminen ei ainakaan ole bravuuri ollut. Aina kuulemma puuttuu sitä ja tätä mitä sen ikäisen pitäisi jo osata ihmiseen piirtää..
  Mutta tämä piirustus; veljeksistä on niin ihana, että laitoin sen kehyksiin. :)

  Niin ja arki on ihan parasta!

  VastaaPoista
 3. Ihania päätelmiä mitä arki on =)

  VastaaPoista
 4. Lasten suusta.. :) Ihanasti sanottu.

  VastaaPoista
 5. Ihana määritelmä arjelle :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana löytö nuo vanhat sabluunat ja vesivärit. Minusta usein kauneimmat teokset syntyvät paletille tai vaikka tuossa tuohon vesivärinappien viereen ja ympärille, kun värit sekoittuvat toisiinsa. Minkälaisia sabluunoita tuolla oli, oletko kokeillut niitä?
  Huvittaisiko sinua yhtään liittyä blogloviniin...? ;) Koitan houkutella sua, kun ois niin ihanaa että löytyisit sieltä kanssa tai edes blogilistalta? Ihanaa sunnuntaita teille! :)

  VastaaPoista
 7. Saija, liityin nyt sitten sinne blogloviniin :) tietääkseni, jos osasin ;)
  Lisäsin kuvan vielä missä näkyy sabluunat, olen niillä joskus muksuna töpsyttänyt väriä sienellä..katselin että niissä oli aika kauniita kuvioita, joista vois koittaa saada jotain aikaiseksi :) katsotaan!

  VastaaPoista
 8. Jee, kiitos, oot ihana! Nyt mä pysyn paremmin mukana, kun seuraan blogeja melkeinpä vain tuolla bloglovinilla. :) Oi vitsi nuo sabluunat on ihan mahtavia...niissähän on melkein tuollaista art deco-henkeä...wau, upea aarre. Tuollaiset kun löytäis joskus vaikka kirpparilta...

  VastaaPoista