tiistai 8. helmikuuta 2011

aamulla 
Lumitöitä lumisateessa. Taivaalta näyttäisi tulevan vielä paljon kolattavaa. Lunta ei ole koskaan ollut meidän pihassa (meidän aikana) näin valtavasti. Saisi jo riittää.

Aamukahvit, teet ja leivät höysteineen nautittu ystävän kanssa rupatellen. Kivaa vaihtelua arkeen. Mietitty töihin palaamista, työkuvioita, työn ja kodin/perheen yhteensovittamista. Vaihdettu mielipiteitä ja kokemuksia, kotitöistä, lasten harrastamisesta, päiväkodeista, lapsen hoidon aloittamisesta. Puhuttu paljon ja silti taas aika tuli vastaan. Kaikki jäi kesken. Mietimme että pitäisi nähdä ajan kanssa.
Paljon puhuttavaa, aikuistenasioita.

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta päivältä paitsi se lumiosuus (rajansa kaikella!) ja näyttää TOSI hyvältä1

  VastaaPoista
 2. Kivaa oli ja taas niin ihania kuvia sait tämänkin aamun hetkestä!!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa loistavalta aamupalalta! :D

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmakuvia sulla taas. Tää teksti on nyt helpompilukuista, kuin se edellinen, vaikka se olikin nättiä. Juttuhetket ystävien kanssa on parasta kaikista! Saisi olla sellaisia hetkiä monta kertaa viikossa että on aikaa oikein kunnolla puida kaikkea. :)

  VastaaPoista
 5. Mukava hetki ystävän kanssa on kullanarvoinen.

  VastaaPoista
 6. IHANIA KUVIA!!!

  Mä kaipaan enemmän ystävien seuraa. Sitä on oppinut arvostamaan ystäviään, kun välimatkat ja aikataulut erottavat.

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva kuppi tasseineen! Ja samalla annan palautetta tästä ihanan vanhahtavasta ulkoasusta. Rauhoittava!

  huh, arkipalapelin sovittamiseen tarvitaan paljon kärsivällisyyttä, mutta hyvä siitä tulee.

  VastaaPoista
 8. Moi:)
  Löysin juuri kauniin blogisi, tekstit ja kuvat puhuttelevia....napsautin sinut heti suosikkeihini:))

  Tunnistin myös jotain tuttua-eli lauantain kirpparilautasen...juuri samaisen astiaston vanhempani saivat häälahjaksi..hmmm,reilusti yli 50-v.sitten.On ilo omistaa niitä,ja tunne mukana:))
  Jaksamista arkeen ja talvista torstaita siulle!!
  T:Sari

  VastaaPoista
 9. Moikka! Pääsinpäs lueskelemaan blogiasi, tää onkin ihana! Tosi kivoja kuvia sulla, oot kyllä taitava kuvailija ja tekstitkin on ihania. Laitoin myös suosikeihin:)

  terkuin Anna

  VastaaPoista
 10. Kauniit astiat! Kuvissa on ihana tunnelma!
  Hetki ystävän kanssa on kultaakin arvokkaampi. Minulla menee ystävien kanssa helposti aikaa, taidan olla aika pohtiva luonne ja kun ajan kanssa päästään rupattelemaan sekä pohtimaan loppua ei ole näkyvissä ;)

  VastaaPoista
 11. Ompas kiva kun täällä näin paljon kommentteja!!!
  kiitos kaikille :)
  Satuin voittaan ekan kerran yhden blogin arvonnassa, mistä myöhemmin...(jeeee!!!) ja mietinkin että kun 50lukijaa tulee täyteen niin olisiko aurassakin arvonnan aika? Jos keksin mitään kivaa mitä vois laittaa eteenpäin...hmmm...

  VastaaPoista
 12. Täälläpä onkin ihana blogi! Kiva että päädyin tänne muutaman mutkan kautta :) Pieni kateus noista astioista - ne ovat aivan ihania! Ihania nimenomaan yhdessä toistensa kanssa. Taidanpa jäädä seurailemaan kun näyttää niin kivalta!

  VastaaPoista