keskiviikko 24. elokuuta 2011

(kaappi)kaaos


Sitä koitettu taltuttaa. Karsia, yhdistää, päivittää kaappien sisältöä.
Ja kunhan tästä pääsee, niin astiakaapit on vuorossa seuraavana.

Laitettu asioita järjestykseen myös muilla tahoilla. Isommalla pojalla alkoi tällä viikolla uusi harrastus. Ja minä sain aikaiseksi laittaa työkuviot kuntoon syksyksi. Sain läpi sen mitä halusin, eli aloitan työt tekemällä lyhyempää työpäivää, pystyäkseni olemaan läsnä enemmän ekaluokkalaiselle ja kaikenkaikkiaan, jotta jaksan paremmin töiden lisäksi kotona. Kokemuksesta tiedän että työni vie paljon voimia ja on osittain varsin stressaavaa (hoitoalalla olen). Siksi näin.

Eikä raha ole koskaan ollut niin arvossaan että painaisi vaakakupissa enemmän.
Ja loppuviimein, se riittää että pärjää ja elämässä jäisi voimia ja aikaa muuhunkin kuin työntekoon.

3 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että joustoa löytyy työnantajapuolellakin, vaikka toisaalta hoitoalalle ei oikeastaan monellakaan työntantajaa ole varaa olla olematta joustava, jos mielii saada työt tehdyksi ja työntekijät pysymään. Oletko ollut nyt pitkään kotona, poissa työelämästä? Tsemppiä työhön paluuseen!

  VastaaPoista
 2. Samat kaappipuuhat täälläkin, mökiltä kun muutettiin takas kotiin, olikin purkamista ja järjestelyä ja uusien säilytyspaikkojen keksintää oikein urakaksi asti. Mukavaa, että olet saanut työasioita mieluisiksi, siten jaksaa elämääkin paremmin. Kivaa syksyä!

  VastaaPoista
 3. kiitos katja ja unisukka :)
  Palaan töihin loppusyksystä kun nuorempi pojistani täyttää 3vuotta, eli sen reilun kolmevuotta olen ollut kotona nyt yhteen putkeen, ja välillä kynnys palata on tuntunut melkein ylitsepääsemättömältä. Niin paljon viihdyn kotona. Tämä kevennetty versio työnteosta, jos niin voi sanoa, tuntuu kyllä itselle niin hyvältä, katsotaan kuinka lähtee rullaamaan.

  VastaaPoista