maanantai 30. tammikuuta 2012

ideakuvia!

Aamun ratoksi seikkailin netin ihmeellisessä maailmassa.
Haeskelin "hankitaan"-listalle jotain konkreettista.
Vaikka "haaveillaan"-lista se on pikemminkin.


vepsäläinen
Me tarvitaan tv-huoneeseen uusi isompi sohva. Se saisi olla valkoinen, vaikka ei taida olla järkevin värivalinta. Tai sitten mennään laidasta laitaan ja käännytään tumman harmaan puolelle.
Olen katsellut huutiksesta ja muilta myydään-palstoilta. Laadukas sohva tulisi kyseeseen myös käytettynä. Ihmisethän vaihtavat toisinaan sohvia hyvinkin tiuhaan tahtiin. Valinnanvaraa tuntuu olevan!

Käsinsolmittu matto
lean matto


Aina on tarvetta myös matolle.
Jonkinaikaa haaveilut jatkuneet harmaan-sinisävyisestä itämaisesta matosta.
Odotetaan että tulee vastaan.


Peroba
Peroba


Kattolamppu
amalian olohuone

Ja nämä peroban ihanuudet!! Meillä on kirjat korkeassa ikean perushyllykössä. Tilalle etsiskelen vanhaa liinavaatekaappia, tai vaan vanhaa kaappia, mutta puun tilalla joku kuvissa näkyvä säilytysratkaisukin voisi toimia.
Valkoinen sohva, itämainen matto ja metallikaappi?

Ja kattolamput, ne voisi uusia kauttaaltaan! Vaikea löytää mieluisia ja sopivan hintaisia. Kumpa olisi kolmemetriset huoneet jonne voisi laittaa mitä vaan katosta roikkumaan, ilman että päähän kolisee.

Kumpa niin. Ja taas kerran toistan itseäni, ihanaa että saa haaveilla.

Nyt kone kiinni, kanasalaatin tekoon.
Illalla me&i-kutsuille ja kahvittelemaan, suomeksi: rentoutumaan!

4 kommenttia:

 1. Valkoinen tai vaalea sohva on ihan jees, mikäli siitä saa päälliset pesuun. Meillä on nyt reilun vuoden ollut vaalea sohva, enkä heti uutena ommellut siihen irtopäällisiä istuinosaan tai käsinojille, niin ne on aika siniharmaat. Farkuista lähtee ihan törkeästi väriä. Pitäisi ostaa tekstiilinpuhdistusainetta ja sitten päälliskankaita, ommella päälliset valmiiksi ja sit puhdistaa ja laittaa heti uudet päälliset...

  Mulla kanssa on pitkä haavelista. Kaikista suurin olis oma talo, mutta sen puutteessa ainakin kaappeja, piironkeja jne. jonne sais hillottua kamaa järkevästi. Periaatteeessa kaikki mahtuu nytkin, mutta ei kovinkaan järkevästi.

  VastaaPoista
 2. Mä mietin jossain kohtaa sellaista ihan aika tummansuklaan ruskeaa sohvaa..olis kyl kätevä väriltään. Tykkään kans valkoisesta mut on kyl aika epäkäytännöllinen...

  VastaaPoista
 3. katja, hyviä pointteja! Farkuista taitaa irrotakin helpolla väriä.

  selma, haaveilu on yksinkertaisesti kivaa ja onneksi ilmaista :)

  anna, meillä oli viimeks suklaanruskea sohva. Väri on kyllä "helppo" ja kiitollinen lapsiperheessä.

  VastaaPoista