tiistai 13. maaliskuuta 2012

sunnuntaiset kirppislöydötSata euroa on kirppuilussa melkoinen summa. Mutta kun sillä saa jotain suht arvokasta, ei se sitten tunnukaan niin pahalta.
Kahdet uudet objectin farkut; 10€ per housut. Marimekon pallopaita myös 10€ (oli jo siinä rajalla, ostaako vai ei, mutta kuitenkin kallistuin ostamaan). Ja veromodan uusi musta biletoppi 4€.
Ja jotain pikkusälää pojille; mm. leikkikitara ja muutama vaate.Ja sitten harvinaisempi näky kirpparilla; fatboy 50€, mikä on varsin kohtuullinen hinta. Kuosi nyt ei passaa meille oikein mitenkään, mutta tämä kun on ollut toivelistalla niin kannoin kotiin. Kun ei me mahduta  koko perhe pienelle sohvalle, eikä uusi sohva ole tullut vastaan. Sellainen mikä sopisi silmään ja kukkarolle.

6 kommenttia:

 1. Hei, ostitko Keskuskirppikseltä tuon säkkituolin?? Mun serkkuni just kertoi, et näki jonkun naisen ostavan marimekkosäkkituolin viidelläkympillä sieltä? Vai olit se sinä :) Hienoja löytöjä..mäkin haluisin kirppiskierrokselle taas!!

  VastaaPoista
 2. Hei annaseni! sieltä :-) oli 2 fatboyta myynnissä...toinen punamusta kaivokangas ja halvalla lähti! mennään joku päivä..ja lenkille myös!!

  VastaaPoista
 3. Farkut näyttävät superkivoilta, aivan ihana tuo vaalea väri !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan noi vaaleet olikin tosi kivat!! Tummat olikin enemmän "perusvaatetta" :D

   Poista
 4. Wau mitä kirppislöytöjä. Noita farkkuja pitäisi itsekin löytää, ku ne on parhaita hieman käytettyinä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! vaikka nää olikin nyt uusia..välillä tekee hyviä löytöjä! :)

   Poista