maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukuu
Marraskuun pimeys ja mutainen maa vaihtui sitten kertaheitolla Joulukuuksi, talveksi ja valkoiseksi. Huippujuttu! Valoa, pakkasta, jouluista.
Viikonloppu on mennyt lapsivapaiden merkeissä, enkä ole edes koittanut ehtiä koneelle. Isovanhemmat ovat pitäneet huolta pojistamme koko viikonlopun ja vielä yhden yön päälle. Aamukahvit hörpitty tänä aamuna vielä hiljaisessa talossa.
Myönnettävä kyllä että vaikka nämä vapaat on välillä todella tarpeen; ihania ja ylellisiä, alkoi olla jo eilen vähän ikävä.


Me ollaan ehditty viikonlopun aikana tavata vähän ystäviä, istuttu iltaa, käyty ulkona, tanssittu ja naurettu. Lauantaipäivän vietin äitini kanssa ostoksilla ja käytiin ravintolassa syömässä. Ja eilen käytiin vielä leffassa katsomassa 007 Skyfall. Tykkäsin.


 

Nyt palattiin arkeen. Avattiin kalenterinluukkuja ja ihasteltiin alkanutta talvea. Makaroonilaatikko kypsyy uunissa ja me kaivetaan kohta stiga esiin ja lähdetään näyttämään nenänpäitä herra pakkaselle. Illaksi sitten töihin.

Kivaa alkanutta viikkoa ja tervetuloa uusille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. on se aika lutunen :) kuulemma enempää joulua ei saa vielä laittaa (sanoo meillä enemmistö ;))

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja niin ihana possu!! En ole sua kuule unohtanu. Koitan päästä postiin tällä viikolla kun ilmat vähän lauhtuu ja räkäisyysaste laske. Postia tulee sinulle varppina =) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Postia ootellessa...paranemisia sinne ♥

   Poista