perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisenviettoon


Pääsiäisvapaat alkoi eilen sillä että seitsemän päivän työputki oli ohi. Eilinen oli vielä huhkimista vähän joka suuntaan, piti siivota, hoitaa kauppaostokset, ja isommalla pojalla oli vielä treenitkin illalla. Sitten poika haettiin pääsiäisen viettoon mamman ja papan matkaan.Pitkäperjantain aamu alkoi aurinkoisena. Kannoin yön yli tuulettuneet matot lattiaan ja nautin kahden tunnin aamukahvittelusta blogien parissa. Olipas mukava päivittää missä mennään omissa suosikkiblogeissa. Uusi Divaani-lehti on vielä kokonaan avaamatta, ehkä senkin pariin ehtii syventyä pitkillä vapailla. Ja uusin tuttavuus on Fit-lehti. Josta haen lisäpotkua liikkumisen parissa.

Aamukympiltä meillä oli jo pikkumiehen kanssa leikkipuistotreffit ystävien kanssa.Lähikaupasta hankin ruukkunarsisseja. Muuten meillä ei isommin pääsiäiskoristeluja ole, eikä tule. Paitsi lasten askarteluja vuosien varrelta ja pienemmän päiväkodissa istuttama rairuoho.
Narsisseja piti kuvatessa tietenkin vähän mallailla molempiin huoneisiin. Kaunis valo nyt kuvata, vaikka vähille on jäänyt kuvaaminen.

Huomiselle suunnitelmissa Tampereen Tallipiha ja ehkä paras uutinen on että isi lupasi lähtee poikansa kanssa siitä suoraan Hoploppiin, menevät sinne jollain isä-lapsi-porukalla. Ja minulle se tietää paria tuntia omaa aikaa Kaupungilla kierrellen...

         Iloisia Pääsiäispäiviä!

4 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä sinnekkin! ..ihania, raikkaita kuvia..!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin hyvälle tuo oma aika =) Se tuntuu olevan aika kortilla täälläkin suunnalla. Meillä lätkitään tapettia pääsiäisen pyhinä eikä ole juuri koristeitakaan laitettu. Ehkä sitten kun tuo tytär tuosta kasvaa niin jaksaa asiaan paremmin paneutua. Mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se "oma aika" on siksi juuri niin parasta kun sitä on harvemmin ;) ja kunhan teillä tytsy kasvaa niin ehtii pääsiäisiä ym. hössöttään! lapsillehan tämä on kivaa aikaa kun saa koristeita tehdä (etenkin tytöt tykkää ;)) ja syödä suklaamunia!! Aikuiselle ennemminkin hetki ladata akkuja taas arkea varten...ellei satu kuluun pyhät töitä tehden :)

   Poista