sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Huomenta.

Eilinen päivä meni juuri niin suunnittelemattomasti kuin pitikin. Uimassa käytiin, mutta loppupäivä oli ihan joutenoloa, katseltiin leffaa ja ulkoiltiin.

Tänä aamuna päätin kokeilla leivänhöysteeksi avocadoa, tämän vinkin bongasin jostain "terveysblogista", en enää muista mistä. Ison ruisleivän (lidlin luomupalaa...) päälle sai sutattua isosta avocadosta puolet, sitten pari siivua juustoa ja tomaattia. Oikeesti tosi hyvää ja täyttävää.

Takana on monenmoista yritystä syödä terveellisemmin, fiksummin, kevyemmin...Smoothie-päivässä kokeilu jäi flunssan takia lyhyemmäksi kuin piti, itselleni ei ainakaan nuhassa ja kurkkukivussa uppoa tietynlainen ruoka/juoma.
Viime viikko aloitettiin työkaverini kanssa Vogelin ananaskuurilla, jonka piti kestää 5 päivää. Hommasin Molkosania ja Cynara-tippoja. Kaksi päivää söin ja join ohjeiden mukaan, jonka jälkeen alkoi julmettu päänsärky (kuulunee asiaan, kun kroppa puhdistuu). Sitten tuli jotain miksi liian tarkat ruoka-ajat eivät päteneet ja viidentenä päivänä ahmin jo suklaarusinoita kaksin käsin.
Että sillälailla. Että sellainen selkäranka.

Nyt kuitenkin kirjaston kappale Antti Heikkilää lukemisina...olisiko kirjassa sitä maalaisjärkeä ja jotain pieniä uusia ideoita? Tosin Molkosan oli sen verran hintavaa että ihan aineenvaihdunnan tueksi taidan sitä hörppiä, vaikkakin maistuu ihan kamalalle!

Olen loppujen lopuksi sitä mieltä että kilot ja kalorit ei saa olla liian isossa roolissa tässä pienessä, lyhyessä elämässä. Elämästä ja ruoasta pitää ja saa nauttia.
Kroppa & mieli kaipaa hyvää, ravinteikasta ruokaa. Jonka lisäksi voi kohtuudella herkutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti