torstai 21. marraskuuta 2013

vessajuttuja osa1Meillä puuhaillaan tälläistä.
Itse idea lähti maanantaina yhdestä fb-päivityksestä, kun ystäväni ilmoitti että häneltä saa hakea pöntön ja lavuaarin, valkoiset ja ehjät, mutta jotka ystäväni raivasi pois uusien tieltä.
Minäpä huusin "hep" ja hätäseen.

Mies tuli sinä maanantai-iltana lapista kalareissusta, ja minä-tyttö ilmoitin että alan vessan pikaehostuksen. Ja että älä pelkää, tämä(kin) remppa tehdään minibudjetilla.
Tiistaina ruuvailin peilikaapin, korit ym. irti.
Keskiviikkona (vapaapäivä) kutsuin isäni ja äitini kahville ja vihjaisin että saatan tarvita apua vessanpöntön irroittamisessa.
Isi otti mukaan työkaluarsenaalinsa.
Pari tuntia ja mintunvihreät arabian posliinit oli kannettu pihaan.
Vähän oli miettimisiä ensin vesihanojen sulkemisen kanssa, muutaman reissun teki iskä putkiliikkeeseen ja muutaman puhelun soitin miehelleni töihin.
Keskiviikkoiltana pesin seinät huolella maalarinpesulla, ja huuhtelin  kahteen kertaan.
Mies pakkeloi ruuvien kolot ja hioi.

Tänään olen maalannut kaakelit kertaalleen. Jännää puuhaa. Niin paljon olen lukenut kaakeleiden maalauksesta, puolesta ja vastaan, mutta uskalsin ryhtyä hommaan, kun ei vessa voi enää ainakaan kamalammaksi muuttua.
Ja jos kaakelimaali kuoriutuisikin pois (millä maalimyyjäkin uhkaili), niin sitten ei auta muu kuin naputella kaakelit irti ja miettiä seuraava askel.

Huomenna töiden jälkeen maalaan toisen kerroksen. Sillä vaikka maalipurkissa luvataan yhden kerroksen riittävän, ei se riitä kyllä.

Ja kunhan tämä pieni pintaremppa on ohi, laittelen lisää kuvia (jos kiinnostusta) ja kuluja, ihan vaikka sitten itselleni muistiin.

Joten, tässä yksi selitys blogihiljaisuudelle.

Palaillaan kun tulee valmista....

3 kommenttia:

 1. Kiinnostaa tietää ja nähdä lisää wc:n ehostuksesta:) Tykkään tuosta "minibudjetilla" puuhailusta. Tsemppiä vaan wc-remppaan.
  Kristiina

  VastaaPoista
 2. mä laittelen, meillä on vessa on viimeistä "silausta" myöden valmis...viikonlopun aikana saadaan peili kiinni ja sitten kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Bluehost is ultimately the best web-hosting company for any hosting services you might require.

  VastaaPoista