lauantai 26. huhtikuuta 2014

ARKI


Arkikuvahaaste on pyörinyt instagramissa, facebookissa ja blogeissa. Kuvaaminen on aiheuttanut ärsytystä, ihastelua, samaistumista, vihastumista, ja kaikkea siltä väliltä.
Mietin lähinnä fb:ssa ihmisten ärsyyntymistä, lähes kaikesta. Päivityksistä, mainoksista, pelikutsuista, ja nyt kuvistakin ärsyynnytään. Myönnän itsekin välillä tuskailevani toinen toistaan imelämpiä päivityksiä. Mutta koskaan en ole kyllästynyt kuvien katseluun. En siihen "tirkistelyyn", palasiin arjesta. Oli ne sitten täysin realistisia, tai vaikka hieman siloteltuja. Valokuvat vaan jaksavat kiinnostaa!
Loogistahan tämä on, kun itse kirjoittaa ja kuvaa blogia ARJESTAan.
Arkihaaste oli hauska haaste! Itselleni varsin helppo, kun vastaavia kuvia räpsin ihan jatkuvasti.
Kiinnostavaa on ollut nähdä kuvia sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät juuri pidä "ääntä itsestään". On ollut kiva kurkata toisen keittiöön, aamiaispöytään, pyykkikasaan, eteisen kenkäkaaokseen...
Mielestäni ihan tavallinen arki on hurjan kaunista, kiinnostavaa ja täynnä esteettisiä pikkujuttuja!
Lisää näitä, kiitos!

Ei elämä ole niin vakavaa ♥

ja kiitos tästä blogihaasteesta Sagalle!

3 kommenttia:

 1. Olen ja ihan täysillä ihastunut arkikuva-haasteeseen, sekä itse osallistujana että muiden kuvien katselijana. Parasta oli juuri niiden ällöimelien päivitysten sijaan ne ihan todelliset arkiset hetket, niitä olen ihastellut paljon.

  Mä olen niitä, jotka ei tuolla facessa ihan hirveästi ääntä pidä, mutta tähän lähdin innolla mukaan. Olisin voinut ilolla ja innolla pidempäänkin jatkaa :)

  VastaaPoista
 2. Jossain iltapäivälehdessä pohdittiin, että mitä sitten, kun kukaan ei haastakaan arkikuvahaasteeseen. Loppuuko siihen elämä? Mutta totta on se, että jotkut ihmiset ylipäätään ärsyyntyy ihan kaikesta. Ne perusnegatiiviset. Kuten mun mies. :O)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä toi arkikuvahaaste oli huippu. Ja nimenomaan niitä arkikuvia on kiva katsella, olispa kiva enemmänkin päästä ihmisten arkea vakoileen. Että onko se kovin erilaista kuin oma.

  VastaaPoista