tiistai 10. helmikuuta 2015

Suosikkivälipala.

 

Kulhon pohjalla purkillinen rahkaa. Päällä banaania, kiiviä, rypäleitä ja manteleita, sekä luraus hunajaa. Auringon paistaessa ikkunasta kauneimmin kuin kuukausiin, tuntui miltei että olisi kevät jo! Tämä päivä mennyt villasukissa viltin alla, iski se flunssa sitten tänne oikein kunnolla.
Olen niistänyt, keittänyt teetä, taas niistänyt, aivastellut, rasvannut rohtuneita huulia, niiiiiiiistänyt, hakenut välissä eskarilaisen kotiin, lukenut eläinkirjoja lapsen kanssa (eilen käytiin pitkästä aikaa kirjastossa), ja sitten isoimman ajan olen temppuillut tietokoneen kanssa.
Se alkoi jumittaa ihan totaalisesti. Ensin ei päässyt enää sivuille, sitten pyysi ihmeellisiä varmenteita joka välissä, lopulta ei päässyt blogiin eikä fb:iin kirjautumaan.
Minäpä olin varsinainen hakkeri ja siirsin koneelta kaikki kuvat talteen ulkoiselle kovalevylle ja puhdistin koneen kokonaan ja asensin windowsin uudelleen (!!!). Sitten kun vielä sain tänne etsittyä kaikki tarpeelliset sivustot ja muistettua kaikki salasanat ym. niin voi mikä voitonriemu!
Joskus saikkupäivinä voi huilatessa saada aikaiseksi asioita mitä ei muuten ehtisi/jaksaisi tehdä.

Mutta ei tämä olo ole silti häävi. Mieluummin olisin lenkkeillyt tuolla kauniissa auringonpaisteessa, ja mieluummin haistaisin ja maistaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti