maanantai 14. kesäkuuta 2010

tällä viikollaTavoitteena päästää irti, päästä irti romuista joita en halua enää kotini nurkissa säilöä. Romuihin lasketaan tällä kertaa tavarat, esineet, vaatteet, roskat, joitan emme tarvitse.

Tavaroista osa joutunee ihan suoraan roskiin; rikkinäiset lelut tms. Osan huolinee sukulaiset; kierrätys kunniaan. Ja vaatteista jos löytyy tarpeeksi hyvää, niin myy huutiksessa, ja jos en usko että herättää niin isoa kiinnostusta; vien uffille.
Näin on suunnitelma.

Ja ainakin 1 kassillinen tavaraa on poistuttava talostamme joka päivä tämän viikon ajan. Eikä siihen sisälly normaali "keittiöroskis".

Tänään olemme käyneet läpi lastenhuonetta ja vintin varaleluja.

Saldo:
* 1 muovikassillinen pelkkää risaa lelua, lelunosia, yksinäisiä palapelinpaloja ym.
* 1 pieni pahvilaatikollinen vauvaleluja ja muutamia vaatteita tuleville veljenpojille
* 1 kassillinen lainassa olleita junaradanpaloja ym. sälää palautuu omistajilleen

Tavoite tältä päivää saavutettu, koti puunattu siinä ohessa kuntoon, taitettu muutama oksa juhannusruususta ruokapöydälle. Paistettu piirakoita. Odotamme päiväkahvivieraita.

4 kommenttia:

 1. Todella hyvä tavoite! Itsekin mietin päivittäin kotiin mennessä ja kasseja sisään kantaessa, että mihin tää kama meillä hautautuu.. Kun ulospäin suunta on vaan roskis kork. parin pvän välein roskiin?? No, talvella vein kirpulle ja pääsin eroon aika paljosta, nyt vois taas alkaa keräämään "kasaa" syksyä varten.

  Kauniit juhannusruusut!

  VastaaPoista
 2. Heippa Teija! Ja kiva kun olet uusi lukija :)
  Mieheni olisi tästä postauksesta varmaan kaikista iloisin, jos lukisi tätä blgiani ;) Hän aina jaksaa muistuttaa kun kannan tavaraa kirppareilta, että minne meinaan mahduttaa kaiken...
  Ja on koittanut iskostaa minuun "yksi tavara taloo, viisi ulos"

  Joskus on ihan pakko tehdä näitä suursiivouksia. Kun vielä raskis joistain kipoista ja kupeista luopua, Sitten olisin ylityytyväinen.

  Vai voisiko tehdä niin että tyhjentää vinttiä romuista, vaatteista ja laittaisi joitain astioita vintille, olisi sitten aarteina jollekin toiselle joskus ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania ruusuja.Minä kans oon niin kyllästynyt ainaiseen tavaran paljouteen,kun niitä on joka nurkassa,aukas oven kun oven,niin aina jotain ylimääräistä tirsuu ulos.:D

  VastaaPoista
 4. Tansku, minä kaipaisin kanssa kaappeihin sitä "tursuilemattomuutta". Olisi niin ihana kun olisi tilaa hyllyillä, pysyisi järjestyskin paremmin. Ei oo kovin häävi tunne hukkua tavaraan :)

  VastaaPoista