lauantai 1. lokakuuta 2011

Tahdon.Tarvitsen.Mä haluuuuun.Tarvitsenko?

Industrial L petrooli
.
    

Industrial L vihreä
kuvat: www.peroba.fi
          
Jommankummanvärisen. Keittiöön. Sen ylimitoitetun ikealaisen tilalle. Tässäpä hyvä säästökohde.

Pitkään olen haaveillut myös tästä:
EKTORP Lepotuoli, Blekinge valkoinen Leveys: 105 cm Syvyys: 90 cm Korkeus: 88 cm Istuimen leveys: 57 cm Istuimen syvyys: 50 cm Istuinkorkeus: 45 cm
(kuva: www.ikea.com)
Nojatuolille olisi meillä kaksikin paikkaa. Tämä olisi se helppo, varma, halvin vaihtoehto...vaan olisi muutama muukin ihana. Niitä ihania ei vaan niinvain tule vastaan. Pitäisi mennä niin moni seikka sujuvasti yhteen; hinta, kunto, väri ja sijainti.
Allaolevassa on mahtava väri. Tässä allaolevassa taas muoto. Ja näitä tuoleja katsoessa yhdessä ja erikseen, saattaapi huomata että ovat täysin erityylisiä, silti jokaisen kelpuuttaisin meidän kotiin.

Taas totean, ehkä eniten itselleni, että haaveita pitää olla.
Niitähän nämä.

kuva: www.arne-jacobsen.com

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuo sininen lamppu. Mäkin aloin tarvita sitä!

  VastaaPoista
 2. Sinisen kannalla myös. Aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Tuo IKEA:n tuoli on kyllä ihanan näköinen, halpa ja mukavakin, mutta ajan kuluessa irtonainen istuinosa alkaa valumaan joka kerta kun siihen istuu.. Muuten kyllä oikein kiva :)

  t: Anna

  VastaaPoista
 4. Tarvitset;)

  Tämä(kin) voisi olla mun kirjoittama teksti..hihi..

  VastaaPoista
 5. Kotivalo ja Heidi; kyllä mäkin kallistuisin tuon petroolinsinisen puoleen, vaikkakin siellä peroban sivuilla oli vaikka miten monta muutakin ihanaa väriä!

  Anna, ahaa...eli se edullisuus näkyy sitten tuolla tapaa, hyvä kun kerroit kokemuksesi :)

  Minni, niin TARVITSEN :) Kävin ikeassa tänään ja arvaappa mitä lähti mukaan; toi sun profiilikuvan vahankangas :)) Meillä on niinvaan aikas sama maku...

  VastaaPoista
 6. Moi Heidi!

  Syksyinen tervehdys sinulle! Onkin ollut jo ikävä tänne ja sinun ihanaa blogiasi. Oma elämä tuntuu olevan yhtä myllerrystä. Kun asiat tuntuvat alkavan rullaavaan, tulee taas takapakkia. Kyllä tuon migreenin voisin antaa pois jos mahdollista. Miten siitä selviämiseen voi kestääkkin niin kauan, kun ei saa syödä siihen kuuluvia lääkkeitä...Mutta nyt paluu arkeen. Niin meillekkin on tuo valaisin ongelmat toivottavasti edessä ihan hetikohta. Talo näyttää nyt löytyneen ja nyt odotellaan kuumeisesti kauppakirjojen tekoa. Tuo sininen lamppu on ihana. Minusta lamppujen hankkiminen on niin vaikeaa. Tykkään kans tuollaisista tehdatyyppisistä. Metsästys siis alkaa täälläkin, jos asiat vain lutviutuu. Ja ainahan niitä tarvitsee =) Tuo niin piristystä, kun saa uutta ilmettä kotiin. Arkikin maistuu taaas paremmalle. Mukavaa alkava viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. kiitos suveliina ihanan pitkästä viestistä :) Kiva kuulla sinusta, oonkin jo kaipaillut moneen otteeseen. Migreenistä en tiedä, mutta voin vain kuvitella että se on k a m a l a a. Talojutut kuulostaa lupaavilta, toivonmukaan pian blogissasi päästään niihin mukaan :))

  VastaaPoista
 8. ah, mä rakastan noita peroban valaisimia. haaveilu jatkukoon täälläkin...

  VastaaPoista