maanantai 6. helmikuuta 2012

skin food


Iho alkaa kärsiä kuivasta ilmasta.
Lasten poskiin (ja omiinkin) on hyvä valinta tässä.
Haju on vähemmän miellyttävä, mutta imeytyy hyvin ja on turvallinen käyttää.
Bepanthenin rinnalla.
Se on mielestäni paras huuliin.

Taitaa olla voiteilla lutrauksen kulta-aika.
Mitä merkkiä suosit?

11 kommenttia:

 1. Hihii, just eilen kuvailin omia rasvaputkiloitani. Mukana oli mm. tämä, mielestäni erinomainen tuote käsirasvaksi. Tuoksu ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta ei se häiritseväkään ole.

  VastaaPoista
 2. Meillä lotrataan Lipolanilla, nyt nuhanenäisiä lapsia ollaan rasvattu nenän alta Bepanthenilla, se on kyllä niin hyvää moneen asiaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sellainen iho, että hyvin harvoin tarvitsen mitään rasvoja. Pienimmällä on atooppinen iho ja näin talviaikaan pitäisi jalkoja rasvailla päivittäin. En vaan muista, kun en ole tottunut rasvailuihin. Tämä sopisi varmaan hänenkin polvitaipeisiinsa!

  VastaaPoista
 4. Meillä rasvataan pojan atooppista ihoa vuoroin abobase-ceralan-bebanthen-erisan:lla. Sain ohjeen ettei iholle kannata aina käyttää vain samaa, ettei "totu" siihen. Mutta tämä siis hyvin atooppisella pojalla. Tuon voisi lisätä ketjuun kokeiluun. Tuntuu ettei mikään ole viime aikoina auttanut. On ollut niin kylmä ja kuiva ilma...

  VastaaPoista
 5. Minustakin tämä on ihan hyvä rasva, mutta haju ei kyllä miellytä. Ainakin alkuun se tuntui aivan liian voimakkaalta. Nyt siihen on ehkä hieman tottunu.

  Kyllä. Iho alkaa pikku hiljaa muuttua korpuksi.

  VastaaPoista
 6. Palastaiskohan tuo mun rutikuivat kädet. Tuntuu ettei mikään auta.

  VastaaPoista
 7. juu, kyllä mä voin suositella kokeileen! Ja tuo mariannen vinkki on varmasti varteenotettava että tuotteita on syytä vaihdella! :)

  VastaaPoista
 8. täällä megarutikuivaihoinen luottaa Basan 3:een. Monien vuosien epätoivoisten kokeilujen jälkeen en tuosta luovu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi onkin ihan uusi tuttavuus, pistetäämpä korvan taa :)

   Poista
 9. mulla ei tahdo apteekkivoiteet käydä ne jättää aina jotenkin epämiellyttävän fiiliksen, mutta laitan esin pikkiriikkisen tipan anutasnin baby oilia ja levitän käsiin ja päälle aloe vera geeliä joka sitoo sen öljyn ja kuivattaa :) tulee aika hyvöä lopputulos. määrät löytyy kokeilemalla..

  VastaaPoista