torstai 31. toukokuuta 2012

Primaverat

Pitkästä aikaa löytyi kirpparilta jotain. Tosin jotain mitä ei pitänyt haalia; nimittäin kuppeja!
Näissä vaan on jotain niin nättiä. Hintaa oli 4€ per muki.
Mukaan lähti myös kaunis 2,5metrin räsymatto.
Yhdet kevätkengät ja pari paitaa pojille.

Kirppuilu on kivaa, mutta aikapulasta johtuen joutuu valitsemaan välillä muita juttuja sen kiertelyn sijaan.

8 kommenttia:

 1. Ihanat kirppissaaliit. Kirppistely on kyllä niin terapeuttista, vaikka yritänkin harrastaa enemmän talosta ulos suuntautuvaa rojuterapiaa...

  Onpas herkulliset kasvisannokset edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! No, mun pitäis kokoajan, yhä ja edelleen opetella sitä ulospäin suuntautuvaa rojuterapiaa (etenkin jos mieheltäni kysyy). Ja oikeestaan kirpparikuorma alkaa olla jo valtava (siis ne myytävät). Nyt ei vaan huvita sekään touhu, että varais pöydän ja lajittelis ja hinnoittelis ja pitäis pöydän kuosissa. Ei kiinnosta, eikä jaksa. Jos olisin rikkaampi, laittaisin kamat portinpieleen ja se veis kuka tarvis ;D

   Poista
 2. Minulla myös samaisia Primavera mukeja :) Niissä on vaan jotain ihanaa! En voinut jättää kaupan hyllylle, sattuivat olemaan tarjouksessa 5,95€ / kpl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mukimaku :D Oot löytänytkin hyvään hintaan, tai sitten ostin kiikunkaakun vähän kalliilla :)

   Poista
 3. Sama juttu, on ollut pakko pitää taukoa kiertelystä. Nyt kun olen käynyt pitkästä aikaa, niin tuntuu, etten osaa taas katsoa oikealla silmällä. Siihenkin harjaantuu usein käydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta!!! Oon jopa niin tosi kriittinen, ettei mikään vaan oikeen tunnu sellaiselta mitä "tarvii" tai "haluu" riittävästi.

   Poista
 4. Mulla on sama juttu kuin Nonnalla.Mä yritän vaan pitää kirppis pöytää enkä ostaa sieltä.Mut eilen taas kun vein tavaraa omaan pöytään niin jäi taas käteen jotain pientä.
  Nää huimat kotiäidin tulot (250) kun on niin pakko vaan kirppistä pitää et saa vähän pelimarkkoja noista lasten vanhoista vaatteista jne.Meillä vaan pöllitään niin paljon kirppikseltä mua ottaa se aivoon.Meillä on täällä meidän pikku kaupungissa sellainen säästötalo missä on aina välillä kaikkee tosi kivaa myynnissä. Ostin sieltä kans noi Primaverat (keltaiset) 5 kipale.Siellä on aina kastehelmi sarja kans paljon halvempaa kuin kaupassa.Ja peppi mukit (Rörstrand) 9€ kappale.Kun Stockalla ne on 17€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, miten halpaa, ja miten paljon oikeesti voi olla hintaeroo samalla tuotteella!! Ja toi on totta tuossa kirppuilussa, että varsinkin kalliimpi vaate ym. saattaa lähteä vääriin käsiin! Suosin myymisessä jonkinverran nettiä, paikallisia osta-myy-palstoja, niissä ei tarvitse siivota pöytää, eikä ole pelkoa että pöllitään :)
   ps. ne peppi-mukit on ihanat!!!

   Poista