lauantai 23. helmikuuta 2013

Loma


Loma aloitettu kahvilla ja kaurapuurolla. Herätty ennen kahdeksaa, aavistuksen pahantuulisina, niskat jumissa, lomapäivät täynnä odotuksia joita koitan karistaa. Facebookissa kysellään lomasuunnitelmia, ei meillä ole mitään tarkkaan nakutettua aikataulua. Ei mitään lukkoon lyötyä. Me ollaan L O M A L L A. Lomalla myös kaikesta suorittamisesta ja lomalla aikatauluista.

Ainoa taisteluni ja pyrkimykseni juuri nyt on pitää meidät terveinä.
Talvi on ollut meillä pöpöisin talvi ikinä. Alkuviikko ollut taas kerran sairastupaa. Kuumetta ja yskää puolella perheellä. Syötän lähes fanaattisesti d-vitamiinia, komennan villasukkia jäisiin jalkoihin, motkotan märissä vaatteissa ulkoilusta, juotan appelsiinimehua...inkivääriteetä...teetä.

Olen ollut irti kamerasta päiviä, viikkoja. Inspiraatio blogin kirjoittamiseen ja kuvaamiseen on puuttunut oikeastaan kokonaan. Eikä se toimi, jos sen kokee velvollisuudeksi.
En ole sisustanut, en ole ostanut mitään uutta. Ei tunnu olevan mitään kuvattavaa.
Olen säästänyt rahaa, kartuttanut matkakassaa, ja keskittänyt lähes kaiken energian hyvinvointiin; ulkoiluun, kunnon kohottamiseen ja terveeseen elämään.
Miettinyt mitä tehdä blogin kanssa. Lopettaa vai jatkaa vai pitää vaan paussia.

Ehkä jatkan jahkailua, ehkä innostun kuvaamaan taas niitä arkisia juttuja. Ehkä pieni tauko tekee hyvää. Voi olla että loma tuo kaivattua luovuudenkipinää, kun ehtii arjessa taas nähdä niitä pieniä juttuja.
Heippa hektinen arki, me elellään nyt yhdeksän päivää rennosti omilla ehdoillamme!

3 kommenttia:

 1. Ihan tosi viisaita juttuja; kunnon kohotus, terve elämä ja ulkoilu! Kuten myös perheen tuppaaminen täyteen terveellisellä c-vitamiinilla :) Ja eikä tää bloggailukaan ole tosiaankaan koko elämä, taitaa olla välillä viisaampaakin pysytellä erossa. Että jaksaa sitten taas uudella innolla!

  Iloista lomaa teille ja toivottavasti pysytte terveenä♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa!

  Vähän pidät välipäätä, niin kyllä niitä bloggailun aiheita alkaa tulla taas mieleen. Turha sitä on kokonaan laittaa pillejä pussiin. Harmittaa vaan myöhemmin, että turhaan hätäilit ja nostaa kynnystä aloittaa uudelleen.

  Kyllä me täällä mukana roikutaan odottamassa, vaikka vähän harvempiakin postaksia. :O)

  VastaaPoista
 3. No et todellakaan lopeta, ei käy. :) Rakastan sisustamista, mutta pelkkien sisustusblogien lukeminen on suorastaan tylsää, samat romut joka paikassa. Siis toki se materia kuuluu asiaan, mutta eniten nautin näistä sisustusblogeista, joissa on muutakin asiaa ihan vaan arjesta. Kyllä se into taas löytyy, kun taudit lähtee. Ihanaa lomaa!
  Hanna

  VastaaPoista