sunnuntai 10. helmikuuta 2013Pienempi poika on alkanut illalla tivaamaan yhä kiivaampaan sävyyn, että miksi pitää aina mennä nukkumaan? Miksi joka päivä pitää nukkua? Hän ei kuulemma jaksaisi nukkua. Neljävee jaksaisi omasta mielestään aloittaa päivän yhä uudelleen ja uudelleen ilman aikaa haaskaavia yöunia. On tarmoa ja intoa joka suuntaan.

Minä rakastan vapaapäivänaamuja aina vain enemmän. Tykkään toki illoistakin, mutta olen varmasti aina enemmän aamuihminen. Mahtavaa että kevättä kohti mennään ja kun herätään alkaa olla jo valoisaa. Houkuttelee nousemaan ylös reippaammin, kamala horrosaika alkaa olla pikkuhiljaa ohi.


On laskiaissunnuntai. Meidän on kutsuttu vanhempieni luo laskiaisenviettoon. Hiihdetään, lasketaan mäkeä, syödään hernekeittoa ja grillataan makkaraa.

Leppoisaa Laskiaista!

8 kommenttia:

 1. Aamut on parhaita, mutta liian lyhyitä. Liukasta laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta!! =) pitäisi herätä kuudelta että olisi aamua riittävästi ;)

   Poista
 2. Meilläkin on sama juttu varsinkin pojan osalta. Nukkumaan meneminen on tylsää, mutta odotas vain kun pitäisi aamulla herätä kouluun!
  Ihanan värinen muki muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuttuja juttuja siis monessa perheessä :) Mäkin tykkään tuosta mukista, se on indiskasta joskus pari vuotta sitten ostettu, vetoisuudeltaan varmaan 0,5litran teemuki :)

   Poista
 3. sepä se, aamulla nukuttaa, illalla valvottaa :D luin jostain että jos sen rytmin opettaa ihan pienestä niin se kantaa vanhanakin..mut en tiedä..se on varmaan persoona kysymys :D
  ite oon yökukkuja :D tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, mä oon lapsesta saakka ollut illan torkku, aamun virkku. Näin on ollut aina ja se on välillä tuskaista kun perheenjäsenistä puolella on erilainen rytmi. 8vee nukkuu isänsä kanssa vapailla helpostikin puoleen päivään :))

   Poista