tiistai 11. maaliskuuta 2014

keväänmerkkejä...

 
On olemassa muutama varma keväänmerkki meidän kodissa. Ensimmäinen on uudet sohvatyynyt, tai tyynynpääliset tässä tapauksessa. Nämä ihanat bongasin meidän kylän pikkuisesta sisustusputiikista, kun kerran iltalenkillä kävin vähän ikkunaostoksilla, niin seuraavana päivänä tein täsmäiskun putiikkiin ja siinä ne nyt ovat.
Toinen keväänmerkki on helmihyasintit, joita ostin nyt kaksin kappalein. Rakastan tuota sinisen sävyä! Ne ilahduttaa sisällä aina muutaman viikon ja sitten ne saakin kaivaa maahan, ja pianhan niitä kukkamaasta jo nouseekin.
Kolmas on kirpparipöydän varaaminen, makkarin nurkassa on jo ylisuureksi kasvanut läjä poikien pieneksi jääneitä vaatteita, ja yleensä näin keväällä käyn omankin vaatekaapin läpi.

Tänään kylläkin roudattiin taas lisää tavaraa kotiin, kahden kassillisen verran löytyi kirppikseltä vaatetta itselle ja isommalle pojalle, niistä kuvia myöhemmin (kuten ne matkakuvatkin on vielä laittamatta).

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Irmastiina, meillä on samaa silmää kauneudelle ;) tykkää loputtomasti näiden sävyjen yhdistelystä!

   Poista
 2. Miten kaunista - ja niin keväistä. Varma kevään merkki .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin keväinen oli fiilis tänäänkin, ikävät sääennusteet kun lupaavat lunta ja pakkasta :/ ei nyt enää tarttis kun ei koko talvenakaan....

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus!! <3

  http://www.pienilintu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti, vaikka itse sanonkin niin rrrrrrrakastan näitä väriyhdistelmiä; sinisen & vihreän sävyjä! :))))

   Poista