torstai 27. maaliskuuta 2014

Olihan niitä kokeiltava...Suuressa suosiossa on ollut nämä superterveelliset, arkiaamiaisenkin juhlabrunssiksi taikovat Banaaniletut. Olihan niitä meidänkin kokeiltava. Vähän olin epäluuloinen, kuinka mahtaa pysyä koossa paistamisen ajan. Maku ei sinänsä edes epäilyttänyt.

2 banaania
4 munaa

Ja sekoitus blenderissä. Paistettu voissa. Tarjoiltu maustamattoman jogurtin, hunajan ja mustikoiden kera.

Paistaminen oli hankalampaa kuin ns. tavallisissa letuissa, mutta kun niistä teki pienempiä niin kääntäminen onnistui. Maku oli mielestäni erinomainen. Makeannälkään täydellisiä. Ja kyllä ne teki kauppansa myös lapsille, kaikki mitä paistoin meni sitä mukaa parempiin suihin.

Suosittelen!

10 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Tätä pitää kokeilla. Lapset taatusti tykkää, vaikka mun makuun taatusti liian makea. Ehkä mä heitän viinimarjoja päälle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sun kannattaa ainakin jättää hunaja pois lisukkeista ;) ja maustamaton jogurttikin kirpeyttää kivasti!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä. Uusi suosikki pannareiden ja tav. lettujen rinnalle....:)

   Poista
 3. Jahas, lisää juttuja kokeiltavien herkkujen listalle! :)

  VastaaPoista
 4. Hip Hei pitkästä aikaa!! Ihania kuvia, fiilistelyä ja nuo letut on NAM! Viimepäivät olen ollut niin kiinni gradu parissa, että ei ehdi lukemaan tai kommentoimaan ollenkaan, voi ahdistus! Nyt kun muksu jostain ihmeen syystä jaksaa nukkua pidempään, on pieni hetki käydä lemppariblogeja läpi. Aurinkoisia päiviä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta Suvi! Ja tiedän fiiliksesi (ilman graduakin), elämä on kyllä niin kiiruista välillä, että pakko höllätä sieltä mistä voi. Se on ihan tervettä. Eikä tämä blogimaailma ole ollenkaan hassumpaa vaikka vähän harvakseltaankin ehtii! Aurinkoista kevättä teidän perheeseen ♥

   Poista