maanantai 8. syyskuuta 2014

Karhunvadelmia & vahvaa kahvia.


Syyskuun toinen maanantai alkanut aurinkoisena. Eskarilainen herätelty ja saatettu. Koululainen kömpi juuri alakertaan. Kympin aamut on meidän perheen lemppareita.
Takana on leppoisa viikonloppu, johon on mahtunut uimahallia ja metsäretkiä. Eilen oltiin ystävän kanssa puolitoistatuntia metsälenkillä; syke nousee ja tossut rullaa melkein itsekseen. Huomattavasti mukavampaa lenkkeillä metsässä kuin asfalttiviidakossa. Ja huomattavasti mukavampaa lenkkeillä ystävän kanssa kuin yksin.
Iltapäivällä vielä mummun ja eskaripojan kanssa kolmisen tuntia sienimetsässä, valtava tattisaalis kotiinviemisinä.

Aamupalana taas maanantaiseen tapaan jotain terveellistä, loppuviikkoa kohti ote kummasti lipsuu. Mutta yritys on kova. "Vähemmän höttöruokaa, enemmän aitoa".
Vanhemmillani on valtava karhunvadelmapensas, tänä vuonna oksat notkuvat marjoja ja lämpimän syksyn ansiosta sato ehtinee kypsyä.

Vielä muutama kotiaskare ja sitten lenkille! Aurinkoa viikkoosi.

3 kommenttia:

 1. Mikä tuo kirja on??

  Olen lukenut blogiasi jo iäisyyden, koskaan en ol tainnut kommentoida... Mutta blogisi on jotenkin aivan ihana <3 hyvän tuulinen ja kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista sanoista :) ja kiva että jätit kommenttia, huomaa itsekin olevansa superlaiska nykyisin kommentoimaan. Instagram on helppoudellaan vienyt tätä naista mennessään ;) Mutta välillä tulee tarve tännekin laittaa kuvia ja tekstiä!
  Tuo ei oikeestaan ole kirja vaan Vepsäläisen lehti :D Tuli ilmaisjakeluna divaanin kyljessä!

  VastaaPoista
 3. Nam, mikä herkkuaamiainen! :)

  VastaaPoista