torstai 30. syyskuuta 2010

lounas




Täyttävä, edullinen lounassalaatti syntyy kaalista, parista omenasta, pähkinöistä (muutama rusinakin joutui joukkoon) ja jugurttikastikkeesta. (pari rkl maustamatonta jugurttia, hunajaa, suolaa, pippuria, persiljaa maun mukaan).

Niin iso oli annos, että kaikkea en jaksanut.

(kaali olisi parempaa jo sen saisi käytettyä raastimen kautta, tykkäisin että ois sellaista vielä ohuempaa...no, makujuttuja :))

5 kommenttia:

  1. Minäkin ostin ison kaalin, maksoi 60 senttiä! Nyt siitä pitäisi valmistaa jotain...mietin kasvistäytteisiä kaalikääryleitä, mutta olen huono kaalikääryleiden tekemisessä. Salaattisi kuulosti hyvältä, ehkäpä testaan!

    Tämä blogisi on niin kaunis! Oi, minun on niin opeteltava tuo rss-feedien tilaushomma, jotta muistan seurata blogiasi, sillä nykyisin luen vain bloglovinin kautta blogeja, kun se on niin helppoa, kun on niin paljon luettavaa. Ovat "saman katon alla". Palaan! :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kun tulit käymään. Minäkin ekaa kertaa täällä, täytyykin tulla myöhemmin paremmalla ajalla lukemaan. Kivalta näyttää! Pohjaton tämä blogimaailma :)

    VastaaPoista
  3. Mmm, kaalisalaatit uppoaa täälläkin. Ja mahdollisimman ohuena suikaleena, mutta en minäkään aina jaksa alkaa raastamaan. Pieni ryhtiliike kasvisten suuntaan ei taitais muutenkaan olla pahitteeksi täällä ;)

    VastaaPoista
  4. Näyttääpäs hyvältä! Pitää kokeilla, kun nää on just niitä mun mielilounaita.

    ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista