tiistai 7. syyskuuta 2010

vietämme toipilaspäivää

Listoja laatien. Syyskuun asioita. Niitä on hirmuisesti. On asioita hoidettavana, lahjoja hankittavana, ja on monta isoa-pientä juttua jotka pitää toteuttaa. Lista tuli valmiiksi ja olo jo helpottuneempi. Kaikki on jäsennetty paperille. Pois päästä pyörimästä.

Teimme/teemme myös leluinventaarioo nuorimman kanssa. Koko päivä tähän saakka pyjamissa. Kaksi suurta kassillista roskiin lelun osia, pikkusälää joka ei kuulu mihinkään, aarrekiviä joita pojat kantavat nonstoppina nurkkiin, jotka hetken ovat paraatipaikalla ja sitten kulkeutuvat lelukopan pohjalle.
Haaveilen siirtäväni vaatekaapin ja leluhyllykön paikkaa. Mutta huomaan ajoissa ettei se tee olotilalleni hyvää. Pakko odottaa kunnes mies tulee töistä.
Tahtoisin poikien huoneeseen raikkaamman ilmeen. Onhan isompi jo eskarilainen, pian koululainen. Ilme saisi olla simppeli, ja tavarat omilla paikoillaan. Edes sen hetken.

Haaveilen maalaavani piakkoin (vuoden tai kahden sisällä) katon valkoiseksi. KOko yläkerrasta. Tähän saakka projekti on kuitenkin tuntunut liian työläältä.
Ja joskus sitten puulattian siellä yläkerrassa harmaaksi.
Haaveita ja suunnitelmia olisi paljon. Intoa aloittaa rutkasti. Rahaa niukasti ja epävarmuus siitä jaksaako aloittamansa työn viedä loppuun.
Tälläistä pohdintaa tänään... :)

ps. lounaaksi tein kokeilun couscousilla (kirjoitetaanko noin edes). Salaattipedille paistoin pekonia, sipulia, kukkakaalia, tomaattia, säilykepaprikaa, persiljaa ja yllä mainittua. Aika herkkua! Ja täyttävää!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa tutulta nämä toteutuksen hidasteet... Mutta haaveita täytyy olla! Kyllä ne siitä pikkuhiljaa toteutuu!

    VastaaPoista