maanantai 8. marraskuuta 2010

koukussa


kirpparilta löytyi viikonloppuna kasa hyviä lehtiä 50sentillä, mm. tämä lehti jossa olikin muutama aktiivisesti lukemani blogi esillä :)  Niin ja tämä ihastuttava täkki 5eur ja torkkupeitto 5eurOlen koukussa:
Sisustusblogeihin, lifestyleblogeihin, arkiblogeihin, blogeihin. Blogin pitämiseen. Tunnustan.
Kirppareihin, huutonettiin (vähän), kierrättämiseen, käytettynä ostamiseen, edullisiin ja reiluihin kauppoihin. Löytämisen iloon. Haahuiluun, penkomiseen, tunnusteluun, ihmettelyyn.
Hedelmiin (taas tällä hetkellä), etenkin mandariineihin ja ananakseen. Myös mansikkaan ja viinirypäleisiin. Mysliin luonnonjugurtin kanssa.
Mm. näihin olen koukussa.
Niin ja kyllä suklaakin koukuttaa, ja salmiakki.

8 kommenttia:

 1. Voi valtava, miten hyvät löydöt! On kyllä suuri ilo löytää käytettynä ja kierrätettynä jotakin omaan kotiin/päälle/lapselle sopivaa. Samoin, kun huomaa omalta kirpparihyllyltä hävinneen tavaraa tai vaatetta, iloitsen. Ihana, että joku löysi jotakin, mitä itse en enää ole tarvinnut!

  Mulla on siis melko samanlaiset koukutukset ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä oot tehny.Mä yritän kans aina bongailla noita vanhoja täkkejä.Sulla on täällä blogissa mukavia kuvia.Laitoin itseni lukijaksi:)

  VastaaPoista
 3. kiitos Sannu, ja tervetuloa lukijaksi!! :)

  VastaaPoista
 4. Hih, tuttu lehti ja kauniit täkit! :) Minäkin olen koukussa blogeihin ja niiden lisäksi sisustuslehtiin, mandariineihin ja suklaaseen myöskin, punaviiniinkin kun sopii niin näihin harmaisiin päiviin, avocadoihin ja muihin vihreisiin. :) Nyt olisi kiinnostava kirja odottamassa, joten pitäisi oikein laittaa blogien lukemiskielto, että syventyisinkin kirjaan välillä! :D

  VastaaPoista
 5. Herkullisen värinen täkki, ihana poltettu oranssi! Se näyttäisi hyvältä myös tässä minun sängylläni.. :)

  VastaaPoista
 6. Kirpputorit ovat aina pieni seikkailu:) On mukavaa, kun voi löytää kotiin jotain kaunista vanhaa, jolle voi antaa vaikka uuden käyttötarkoituksen:)Blogit vievät mennessään, suloista ja kaunista katseltavaa ja rentoa luettavaa:)

  Löysin jälleen kivan blogin, sinun blogisi:)

  VastaaPoista
 7. Marge, kiitos :) ja kiva kun löysit tänne!!

  saija: voisin myös lisätä punaviinin omaan listaani, sehän on sitäpaitsi terveysvaikutteista :)

  ilmapallomatka: vai sopisi se täkki sinunkin sängylle, uskon...se sopii tällä hetkellä niin moneen paikkaan ettei osaa päättää missä sen paikka olisi. Tällä hetkellä on majamateriaalina poikien leikeissä! =)

  VastaaPoista
 8. Ihaniin asioihin olet koukussa! Kirpparit, kierrättäminen, luomu ja reilukauppa ovat olleet myös meillä jo jonkin aikaa parhaita koukuttavia asioita, itse olen koukussa niiden tuomaan hyvään mieleen :)

  VastaaPoista