maanantai 15. marraskuuta 2010

suosin & suosittelen
Suosin:
Kirppurointia nyt yleensäkin, kaikessa. Mutta erityisesti lehtiä huomaan kiikuttavani joka reissulta kotiin. Pitääkin lopettaa ne muutama hassu lehtitilauskin, nimittäin itseäni ei haittaa lainkaan lukea kuukauden tai puolenvuoden vanhoja juttuja. Tai katsella kauniita kuvia viime vuoden numerosta. Tai inspiroitua vuoden 2005 tai 2008 joulusta.
Niin muotitietoinen en ole missään nimessä. Sen mikä on muodissa luen blogeista :) heh...
Nämä lehdet ja kaksi syksyn kotivinkkiä; 3euroa! Joululehdet erityisen ilahduttavia!

Suosittelen:
Juomaan tänä pimeänä aikana (tänään ihan supersynkkää ja sateista) smoothieita!! Joka päivä. Helppoa, hyvää ja saa hyvää energiaa!
Tänään pyöräytin smoothien parista banaanista (perusaines), mansikoista, mandariinista, omenasta, lurauksesta appelsiinimehua, hunajalusikallisesta ja muutamasta ruokalusikallisesta luonnonjugurttia. Ja satsista sai syödäkseen kolme lasta ja minä. Kaikille maistuu!

Sellaista maanantaista tänne.

2 kommenttia:

  1. Oon koittanut myös kirppiksellä katsoa "sillä silmällä" noita lehtiä, mutta huikeita hintoja pyytävät (esim. 3-4e/kpl). Joskus vielä teen löytöjä lehtienkin suhteen, ehkä! :)
    Smoothiet on meilläkin ehdoton suosikki. Niihin kun voi laittaa melkein mitä vaan ja on sopivaa välipalaa pienelle ihmiselle ja äitille kans :D

    VastaaPoista
  2. tuo on totta, välillä pyydetään aika huikeita vanhoista lehdistä. 30senttiä oli per lehti nämä lehdet, muutama uudempi numero lokakuulta oli euron.
    Smoothie on tosiaan lapsellekin loistava vitamiinipommi! Siinä menee valtava määrä hedelmää ja marjaa melkein huomaamatta, pillillä ja siististi. :)

    VastaaPoista