lauantai 5. helmikuuta 2011







Puolikas satsi runebergin torttuja tehty Pirkan ohjeella. Yksitoista torttua, niissäkin on syömistä yhdelle perheelle. Tulipa mehukkaita, ihan erimakuisia kuin kaupan. Olin aina ajatellut että on jotenkin mutkikkaita tehdä, mutta olinkin väärässä. Helppoa ja hyvää. Vaikka ei olekaan sellaisia korkeita, varsinaisia "torttuvuokia", niin muffinssivuoissa onnistui myös, eikä annoskoko ole niin iso kuin niissä leipomoiden tortuissa.

3 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyviltä. Jaksaisikohan sitä itsekin kokeilla... Kiva tämä uusi käsinkirjoitettu-tyyli.

    VastaaPoista
  2. Mietin juuri ja olen vähän kahdenvaiheilla, onko tämä kiva vai sekava? Kiva että kerroit mielipiteesi...vaihdetaan tekstityyliä jos tökkii...vähän vaihtelua kaipasin tänne blogiin. Olen vaan niin onnettoman surkea kaikissa tietsikkajutuissa :) Treenausta vaatii..

    VastaaPoista
  3. Noi mummolaemalit on jotain niin makeeta! En yleensä ole Runebergin torttujen ylin ystävä, mut noi näyttää ihan namilta:)

    VastaaPoista