lauantai 31. maaliskuuta 2012

yhtenä päivänä ostoksilla





Ihan vaan pikaisesti, yhden muun asian ohella, piipahdin kaupungissa.
Oli rajoitettu pari tuntia aikaa ja piti katsella kevätkenkiä.
Ei mitään sopivaa, kivaa, kaunista osunut kohdalle. Millaisissa kengissä sinä keväällä kuljet?

Tyytyväinen olen siitä, että löysin hyvät uimahalliuikkarit urheilukaupasta alle puoleen hintaan. (Edelliset jo ehkä kymmenen vuotta vanhat ja voitte arvata että hyvin hapertuneet....)
No sitten ostin hemtexiltä pikkurahalla näitä liinoja; kaitaliinoissa on niin keväiset värit ja iso tummanlila liina oli alennettu 7euroon.
Marimekko myi minulle kaksi Helsinki-mukia. Kyllä nyt kahvi maistuu entistä paremmalle, ja mukivalikoima senkun kasvaa.

Täällä sataa lunta, maa on aivan valkoisenaan. Ei tunnu keväiseltä juuri nyt. Vaikka nämä takapakit kuuluukin kevään tuloon. Pääsiäiskoristeet kaivetaan tänään vintiltä ja niitä oksia pitäisi hakea ja koristella.
Hei huomenna on huhtikuu, aika huippua!!

12 kommenttia:

  1. Minä tykkään nyt keväällä chelsea bootseista, prätkäbootsi-tyyppisistä ja sitten maihareista.. välillä sitten tennarityyppistä, välillä tyylikkäämpää. Tykkään vaihdella usein tyyliä. Hienot mukit! :D
    kivaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kuvitella että sulla on tyylikäs (=magee) luukki kaikkina vuodenaikoina :)
      Tennarityyppisiä itellä usein keväällä...

      Poista
  2. eikö ole mukavaa tehdä löytöjä alehintaan. musta ne on parhaita. mukavaa just ku löytää jonkin halutun jutun alesta mitä ei ole raaskinut ostaa normaaliin hintaan tai just vaan jotain ekstra löytöjä... tulee hyvä fiilis. nättejä värejä! meillä aloitettiin eilen vitsojen koristelu ja tänään vähän lisää. koristeet pitää myös kaivaa kätköistä. mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nimenomaan! Muuten tuleekin aina hirvee ostosmorkkis jos jotain törsää....

      Poista
  3. Mahtavia löytöja nuo kaitaliinat. Kelpais mullekkin :)
    Itse kuljen tällähetkellä viellä nahkaisissa pörrötalvikengissä, mutta pikkuhiljaa ne vaihtuu vuorettomiin nahkakenkiin . Mutta odotan kun saan laittaa ihania balleriinoja taas kesällä jalkaan. Täälläkin tuli aamulla lunta, mutta onneksi se on jo kovasti sulanut päivän aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balleriinat vois laittaa hankintaan, andiamossa oli ihania värejä! =)

      Poista
  4. Ihanat ostokset. Mulla on tuo sama violettikuvioinen liina ja mustavalkoinenkin. Keltainenkin olisi kelvannut, jos olisi lähimmässä hemtexissä ollut. Täytyypä katsoa uusiksi vielä.
    Kevään kenkäongelma on jokavuotinen. Jotenkin en osaa käyttää nilkkureita, vaikka ihastelenkin sellaisia aina muilla. Kylmimpinä päivinä on vielä nahkasaappaat käytössä, lämpimämpinä vedän tennarit jalkaan. Ja odottelen innoissani ballerinakelejä! :D
    Mulavaa viikonlopunjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "kiva" kuulla että muillakin kevätkenkäongelmia...:) Mulla on adidaksen valkoiset tennarityyliset jo toista kevättä (ja secondhandina hankitut), ne on ollut hyvät mutta pinttyneet jo niin ja toki vaihtelua tarvis! Sitten on saapikkaat...balleriinat vois olla kivat, mutta sitten pitää olla jo ihan sulaa :)

      Poista
  5. Mä tykkään niin tennareista, vaikka nyt kun tuota lunta taas tuli niin monta vuotta vanhat Timberlandin talvikengät on ihan paras valinta. Ne on varmaan parhaat kengät, mitkä ikinä olen ostanut.
    Niin, miltäs nyt on kahvi maistunut Stadi-mukeista, kun silloin muun asian ohella kaupungilla poikkesit ja kupit ostit?? :) Mun mielestä kahvi maistuu ihan parhaalta juuri noista mukeista, koska Hesa on niin ihana kaupunki.
    Tulis jo kesä ja sais olla paljain varpain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anna! Kyllä kahvi maistuu ihan parhaalta juuri siitä sinisestä mukista :D Ihanat mukit, ja alkoi tehdä mieli pääkaupunkireissuun, koska mentäs?? ;)
      Tuliskin kesä niin olis monta ongelmaa vähemmän, kuten kenkäongelma...sai tallustella paljan varpain!!

      Poista
  6. Onpa kivoja löytöjä ja kauniit kuvat! Tykkään noiden liinojen väreistä (ylläri:)). Mulla on ainainen kenkäongelma. Nyt tallustellaan vaan saappaissa (ja kumisaappaissa), mutta kunhan kadut sulaa niin sitten siirryn jonkimoisiin korkkareihin. Tennareista haaveilen, kun en ole koskaan omistanut, tai no viisitoista vuotiaana ehkä viimeksi. Ne ois kivat ja rennommat töissäkin.

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia! Minulla on myös nuo lila sävytteiset kaitaliinat. Kauniit mukit olet löytänyt myös:)

    VastaaPoista