maanantai 25. helmikuuta 2013

22 eurolla

 
Ensimmäisenä lomapäivänä ehdin penkoa meidän kylän kolme kirpparia.
Tässä saalis.
Vino pino vaatetta, lähinnä housuja pojille. Joissa useammat farkut, collareita ja vähän juhlavaatettakin.
Vaatekappaleelle tuli keskimäärin hintaa 1,5euroa. 
Kenkäpuolelle löytyi  (mielestäni) ihan älyttömän mageet keltaiset kaupunkikengät.
Menee vielä nipinnapin isommalle pojalle, ja koska pikkuveljen jalka on vain pari numeroa pienempi, saa hän ne käyttöön heti seuraavana keväänä.
Nämä oli 4 euroa.
Samalla hinnalla lähti mustat Adidaksen tossut.

 
Nyt on koko kasa jo pyykätty ja viikattu.
Suuri säästö, hyvä mieli.
 

6 kommenttia:

 1. mahtava loman aloitus! tuollaisesta tulee kyllä hyvä mieli! meidän kirpparisaalis oli tänään uudenveroinen palomies sami-dvd 1.50€ pienimmälle... samalla varasin itselleni huhtikuulle kaksi kirppari pöytää ja nyt alkaa tyhjennys! haaveena uusi kamera eikä mikään pokkari. ihanaa loman jatkoa sinne! me saatiin nyt aurinko vaikka loma oli ja meni jo.

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä =) Uutena joutus maksamaan niin paljon enemmän.

  Itseäni harmittaa kun nykyään ei kerkii kirppareille. Ja se kerran kun pääsee, ei löydy mitään.. Ennen oli asiat siinä mielessä paremmin kun kotona oli ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat löydöt!
  Hitsit, en voi lopettaa kirppareiden kehumista, MUTTA täytyy sanoa että kirppareissa on myös eroja. Muutamassa olen vaan lopettanut käymisen, koska on joko epäsiistiä tai tavara seisoo, tai myytävänä ns romua. Molemmat lapseni olen pukenut enimmäkseen kirppuvaatteilla.

  Ehdotin jo joskus miehelleni kirpputorin yrittäjyyttä Tanskassa. Siis semmoisen itsepalvelukirppiksen. Siellä ei moisia ole. On joko kirkon ja muiden järjestöjen hyväntekeväisyyskirppiksiä (=ihania kyllä!) tai kesäisin ulkokirppiksiä, joissa ihmiset myy itse ulkona.. No ei ole viielä tullut meistä kirppariyrittäjiä - ei. :)

  Aikas uusi lukija siis olen täällä - MOI!

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä. Ja se on loistavaa tehdä niitä kirppareilta. Ihan eri fiilis kun kaupasta ostaessa. Kirpparilla saa saalistaa, vainuta ja lopulta hyökätä löydön kimppuun. Ja lompakkokin kiittää. Ihan huippua :).

  VastaaPoista
 5. Mulle tulee aina kauhea himo lähteä kirppiskierrokselle kun luen sun hyvistä löydöistä :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja löytöjä! Kirpparit on vaan parhautta!

  VastaaPoista