maanantai 4. helmikuuta 2013

remppasuunnitelmia


Mietin maalata teeveehuoneen lilat seinät mudanharmaanruskeiksi. Onnistuuko tapetin päälle maalaus, tulee olemaan arvoitus. Ja jos onnistuu niin millainen on lopputulos?
Nyt vaan nuo lilat, haaleen, viileet seinät jotenkin ärsyttää. Huone on outo sävymaailmaltaan.
Tavallaan kaipaisin sinne värittömyyttä, rauhallisempaa ilmettä. Ja että luonnonvalkoinen nahkasohva istuisi sinne paremmin.
Sitten saisi vitivalkoinen nukkamatto tehdä tilaa jollekin toisenlaiselle. Ja seinältä saisi väistyä kollaasi, joka ei alunperinkään ole ollut täysin onnistunut.
Seinälle voisin ripustaa mustavalkoisen suurensuuren valokuvateoksen.
Hmmm....8 kommenttia:

 1. Keskimmäinen väri noista kolmesta näyttää just hyvältä mun silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama on just noista se mikä munkin silmää miellyttää!!

   Poista
 2. Tsemppi harmaan kanssa! Itselläni meni monta purkkia ennen kuin löytyis se oikea harmaa. Suosittelen pyytämään mallipurkkeja tai sitten jotain pieniä aluksi, että pääsee testaamaan. En osaa sanoa tapetin päälle maalaamisesta mitään. Kauniit värit olet ajatellut! Mä ajattelin myös hiukan maalata eteiseen kuviota ja just harmaalla. Saas nähdä montako purkkiä tällä kertaa menee =) Sulle on muuten tunnustus blogissani =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun kirjoititkin niistä harmaa-kokeiluista! Kotona sen vasta huomaa että millaiselta mikäkin sävy näyttää, juurikin eri valossa! Pitää pyytää näyte! :)

   Poista
 3. Tikkurila X486 tai muu tummuusaste, mutta sävy minusta hyvä. Ei sininen, lila, punertava, vihertävä eikä ruskeakaan, oliskohan lämmin harmaa oikea kuvaus. Vaihtaa sävyä eri valoissa, mutta silti jokaisessa säilyy harmaana.

  Yhdessä kämpässä tapetit oli kalkituissa seinissä niin hankalasti kiinni, että päädyttiin viimeinen seinä maalaamaan lateksilla päälle. Johan alkoi kupruilla irti seinästä.. No, kerros öljymaalia ja jämähti takaisin. :D

  Ollaan maalattu kaikenlaisten tapettien päälle väliaikaisesti eikä kukaan ole huomannut ennen kun on kerrottu.

  Tsempit remppaan!

  Hoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta täsmävinkistä!!! =) Ja kiva kuulla että maalaus tapettien päälle on onnistunut, kun ei jaksaisi nyt sen perusteellisempaan remppaan ryhtyä.

   Poista
 4. Mä mietin myös juuri harmaita sävyjä kun pitäisi maalata työtilan seinät! Harmaaseen sopii sitten loistavasti vitivalkoiset listat ja muut.

  Kauniita kuvia blogissasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa!! :)
   Joo harmaasta "nousee" edukseen valkoinen!! Pitää tästä varmaan lähtee maalikaupoille, ainakin haaveileen...toteutukseen tarvitaankin sitten se oikeanlainen inspiraatio!

   Poista