torstai 9. toukokuuta 2013


Aina ei löydy aikaa tai viitteliäisyyttä kehitellä salaattiannosta. Ei viitsi paistaa broileria tms. Ihankuin se nyt olisi niin vaivalloista.
Tämä salaatti syntyy kippaamalla lautaselle Vuonankaalia, pilkkomalla siihen päälle Avocadon puolikkaan...


Siihen sitten muutama kalkkunaleikkele siivutettuna, puoli purkillista raejuustoa ja krutonkeja.
Salaatinkastiketta maun mukaan. Tässä annoksessa toimi taas Caesarkastike (yllättävää).


Kivat Helatorstain jatkot! Meillä lötkötellään kotosalla, ei olla puuhailtu mitään ihmeempiä...Suklaakakkua leivoin äsken, enemmistön "painostuksesta". Herkutellaan nyt sitten jo etukäteen Äitienpäiväkakulla kun "oikee" juhlapäivä kuluu töissä.

4 kommenttia:

 1. Syön tänään samantyyppistä :) Miten teet tuon caesar-kastikkeen, onko sulla joku luotto-ohje siihen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis siinä on ihan kaupan valmiskastike, niinkuin Teija tuossa alempana veikkaskin! Mutta se Lidlin..on tosi hyvää! Toki omatekemä on aina omatekemä, mutta se säilyvyys sitten taas...:/

   Poista
 2. Mmmm, mikä salaatti! Samalla linjalla täälläkin välistä, leikkelettä vaan pilkkoen. Petriinalle tuossa^^ se kaupan caesarkastike on kyllä ihmeen hyvä vaihtoehto, oisko saarioisten? Harvoin oon ollut niin tyytyväinen mihinkään valmiiseen.

  VastaaPoista
 3. Mun tarttee kyllä alkaa ihan varioimaan salaatteja urakalla, nimittäin tuntuu että oon jumittunut ihan liikaa sinne broileri-feta-sektorille...että vinkvink tytöt, SALAATTIPOSTAUKSIA KEHIIN :))

  VastaaPoista