torstai 2. toukokuuta 2013

yksi nurkka kodissamme...ja niin monta toimintoa. Joskus tuntuu että tarvitaan jonotusnumerot. Kun yhden tietokoneen jakaa kolme henkeä (onneksi mies pärjää laskujenmaksua lukuunottamatta pelkällä puhelimella...).

Arki palasi vappuhulinoiden jälkeen. Flunssa on hellittänyt vihdoin ja ajattelin kaivaa lenkkarit tänään jalkaan ja testailla kuntoani. Oikeestaan kroppa ja pääkoppa huutelee jo liikunnan perään. Kaksi viikkoa on mennyt niistäessä ja yskiessä, niin sen kyllä huomaa.

Aurinkoisia & touhukkaita Toukokuun päiviä!

7 kommenttia:

 1. Viihtyisän näköinen monitoiminurkka, en ihmettele että on tunkua. :) Meilläkin on yhdessä nurkassa ruuhkaa, vaikka minulla on omakin kone...mutta kun se toimii niin hitaasti, niin on kivempi tunkea toisen koneelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) musta kanssa tuntuu että se on välillä se "tunkemisenilo" että siihen pitää päästä missä toinen on :D Vähän sama sohvalla, että sohvanurkat loppuu kesken!

   Poista
 2. Siis hetkinen! Et kai ole lenkkeillyt ilman naapuria??!!!?!? Seuraavan kerran sitten rimpautus mulle niin munkin tulis kaivettua ne lenkkarit naftaliinista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, näin siinä käy, että heti jää kiinni! Pitääkin miettii mitä täällä rustailee ;) Auttaako jos vetoan lapsiini, että ne painosti lenkille?? :D ei muutakun rimpautellaan taas!! ;))

   Poista