tiistai 18. maaliskuuta 2014

Astiaostoksilla-kippokaupoilla
Ennen iltavuoroa käväisin iittalan myymälässä -50% alessa, "tappelemassa" astioista ja jonottamassa 45 minuuttia kassalle.
Mitään astioitahan me ei oikeesti tarvita. Ja jos tarvitaankin, niin ei ainakaan mitään kausivärejä. Vaan perus valkoista. Mutta olipa joku muutkin täydentänyt astiastojaan ja kaikki valkoiset mennyt.

Toisaalta. Mitä tulee värien käyttöön ja viisaisiin valintoihin, niin niitä en ole koskaan osannut tehdä. Värit vetää puoleensa. Niin astioissa kuin sisustuksessa. Vaikka kuinka olisi järkevä pitäytyä hillityissä ja ajattomissa asioissa (ja astioissa) niin meikäläinen valitsee turkoosia, vihreää, sinistä, pinkkiä...:)

Iloa (ja väriä) päivääsi! Lähden tallusteleen työmaalle.

8 kommenttia:

 1. Pidän erittäin paljon noista Iittalan vihreistä ja sinivihreistä. Nuo ovat raikkaat valkoisenkin kanssa :)
  Olen näin "vanhemmiten" tullut niin huonoksi lähtemään noihin tarjoushommiin, jos tiedän siellä olevan hirveästi väkeä.
  Mutta onnea kauniista astioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös valkoisena teemaa, että saa tehtyä vähän raikkaamman kattauksen :) ja samoissa sävyissä laseja!

   Poista
 2. Ihania värejä sun astioissa! Eikös tarinasi ole ihan tyypillinen aleostostarina? (Hih...)

  VastaaPoista
 3. Turkoosit, vedenvihreät, mintunvihreät ym. ovat minunkin suuri heikkous. Jos menisin aina omien mielihalujeni mukaan, niin meillä ei muita värejä olisikaan. ;D Välillä täytyy oikein pakottaa itsensä valitsemaan jotain neutraalia, koska pelkään, että muuten kyllästyn noihin ihaniin sinivihreisiin. <3

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...sama pelko täälläkin!! Eteiseen aikanaan valita joku harmaa, neutraali tapetti.....siitä tuli vedenvihreä....sitä ennen olohuone sai tapettinsa....joka oli vain "pakko saada", ja yllättävää kyllä en ole vieläkään kyllästynyt siihen, vaikka voisin olla. Loppujenlopuksi erilaisilla väriyhdistelmillä saa ilmettä aina uudistettua ja raikastettua.

   Poista