sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Budapest.

Reissukuvia oli kolmisensataa. Vaikea tiivistää reissukuvia yhteen postaukseen. Tonava, sillat, mielettomät toinen toistaan mahtavammat rakennukset, kirkot, linnat, patsaat...
Olennaisempaa oli tunnelma. Kahvila- ja ravintolakulttuuri & tarjonta. Palvelu. Hintataso. Hehkuviini. Huoleton turistihengailu. Ruoka. Aurinko.

Kovin kaunis kaupunki.
Onnellinen & Onnistunut loma.

6 kommenttia:

 1. Budapest <3 Niin kaunis ja mahtava kaupunki!
  Olin siellä vaihdossa vuosi sitten ja tähän aikaan siellä satoi lunta ja oli kylmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli yhtenä päivänä sateista, mutta muuten kaunista ja auringossa oikein lämmin. Todella hurmaava kaupunki. Voisin hyvin viihtyä pidempäänkin :)

   Poista
 2. Me käytiin Budapestissa ilmeisesti viikko teidän jälkeen (vk 10). Oli toinen kertamme kyseisessä kaupungissa, ja rakastuimme paikkaan vielä enemmän kuin ensimmäisellä reissulla. :) Meidän matkalla ei ihan noin aurinkoiset kelit olleet, vaikka kyllä aurinko välillä pilkisteli ja enemmän sitten lähtöpäivänä. Mutta pikku vesisaaten aikanahan on vain mukava istuskella kahviloissa viinilasillisen äärellä. ;)

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveiltiin myös jo seuraavasta kerrasta. Mentäisin koko perheellä ja vuokrattaisiin asunto useammaksi viikoksi. Ja ehdottomasti keväämmällä/kesällä, kun olisi mennyt kuukauden myöhemmin niin olisi kaupunki kukkaloistossa ♥

   Poista
 3. Oi, tuli ihan ikävä Budapestiin kun näin kuvasi :-) Pakko ehkä mennä joskus uudestaan, viime kesänä käytiin ekan kerran isojen tulvien aikaan. Ekan kuvan portaikkokin oli silloin täynnä vettä ihan piripintaan asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Ompa siellä ollut sitten kunnon tulva! Kyllä tuossa(kin) kaupungissa jäi vielä näkemistä ja kokemista toiseenkin reissuun :)

   Poista