tiistai 17. kesäkuuta 2014

tämä aamu & viisi päivää vapaataVapaapäivä 4/5. Huominen vielä löysäillään. Loikoillaan sängyssä pitkään ja nautiskellaan aamupalaa puoliltapäivin. Sitten koittaakin yhdeksän päivän työputki. Kyllä, juhannus mukaanlukien.

On ollut mukavat vapaat. Lapset on mökkeilleet tahoillaan, olen käynyt jumpassa, ollaan juhlittu yhdet erinomaiset kolmekymppiset, aurinko on hellinyt viikonloppuna, hei-ja tänään satoi lunta! (kokemus sekin), pyykit kuivuu hyvin tuulessa, sadekuurot helpottaneet kasvimaaprojektissa.
Olen katsellut jalkapalloa (siltä ei voi tässä huushollissa välttyä), pojallakin oli eilen peli tuossa lähikentällä, ollaan käyty jalkapallokaupoilla ja täällä on nyt viisi päivää puhuttu lähes tauotta jalkapallosta. Pikkuhiljaa pelaajien nimet kuulostaa jo tutuilta.

Eilisen illan ehdoton piristys oli ennätyspitkä kävelylenkki naapurin kanssa. Puhua pälätettiin reilu puolitoistatuntia, niin ettei kyllä hiljaista hetkeä tullut. Väsynyt kroppa-virkistynyt mieli.

Tänään ollaan käyty kirpparilla. Haettiin tuoreita croisantteja & appelsiinimehua. Ollaan pesty fillareita. Mies on heilunut moottorisahan kanssa. Paistettiin raparperikauramuropaistosta, ja herkuteltiin kermavaahdon kanssa. Saunottiin ja päätettiin lähteä huomenna funparkiin poikien kanssa.

Eiliseltä kauppareissulta tarttui mukaan tarjouspokkari; Rosa Liksomin hytti nro.6.
Luulen laittavani läppärin nyt kiinni, jalkapallo kuulukoonkin toiseen huoneeseen, mutta minä uppoudun hetkeksi kirjan pariin.

Illanjatkoja, ja juhannuksen odotusta.

2 kommenttia:

  1. Sä kuulostat ihanan positiiviselta. Kivoja puuhia! Selvästi siis lomatunnelmissa. Mukavaa viimeistä lomapäivää!
    ps. Nuo naisten pitkät kävelylenkit on sitten niin terapeuttisia, tiedetään!

    VastaaPoista