maanantai 2. kesäkuuta 2014

Viime viikon maalausprojekti.Jotain konkreettista sain tehtyä vapailla. Vanha pöytä sai valkoisen kuorrutuksen. Nurkasta tuli toivotun valoisa ja tummat tuolit sai siirtyä kevyiden kesäjakkaroiden tieltä. Tällä hetkellä ilme on melko hempeä, mutta mitä muutakaan sen kesällä tarvitsee olla? Suunnitelmissa on verhoilla vanhat tuolit uudestaan, kunhan sopiva kangas "kävelee" vastaan.

Yhdellä onnekkaalla alkoi kesäloma.
Minulle se on isoin helpotus arkeen, että kouluasioiden kanssa ei tarvitse huolehtia, muistuttaa ja aikatauluttaa reiluun kahteen kuukauteen. Melkein tuntuu että puolet minustakin jäi jo lomalle.
Ja aurinko paistaa, se on hyvä homma. Ennen iltavuoroa ajattelin ehtiä lasten kanssa rannalle.
Jotta sinne ehditään, suljen nyt koneen ja avaan seuraavaksi illalla.

Kivaa kesäkuun ensimmäistä viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Pöytä on älyttömän hieno. Ja raikas juurikin valkoisena. Söpöt myös nuo jakkarat.

  VastaaPoista
 2. Kiva kokonaisuus ja mukavan kepeät kesävärit jakkaroissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri tuota kokonaisuutta mietin, kun lattiaa ei pysty tällä budjetilla muuttamaan niin jäljelle jää vain huonekalujen tuunailu ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Teillä on muuten just sen värinen lattia kuin olisin halunnut edelliseen asuntoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Halusin myös tuollaisen lattian, silloin vuonna 2006 kun taloon muutettiin....ostettiin halvinta laminaattia ja on ollut yllätys miten hyvänä se on pysynyt, melkein jo toivoisin että se repsottaisi joka puolelta että "saisi" uuden...tietty puulattia olisi se haave. Etta ei muutakun säästämään. Tai sitten en edes ajattele asiaa. Ja toivon että seuraavassa kodissa, sitten joskus, ehkä, olisi vanhat narisevat lautalattiat.

   Poista