lauantai 15. toukokuuta 2010

Raparperikiisseliä ja kirppislöytöjä

Aurinko paahtanut kirkkaalta taivaalta koko päivän. Pieni mies saanut tepastella ekan kerran paljain varpain. Ja on ollut riemuissaan. Myös uni on maittanut, helle taitaa uuvuttaa.

Kesän ensimmäisiä asioita on kuvassa. Raparperikiisseli, nam! Oli hyvää, vaikka vähän nuukasti raaskin varsia kiskoa maasta.

Kuvassa myös eilisen kirpparikierroksen saldoa; lasikulho 1€, 4kpl ruusulusikoita 2€, ja lehtiä ostin ison pinon, kevään numeroita, kaikki oli 0,50€/kipale. Suosittelen suosimaan kirppareita lehtienhankkimispaikkoina, itselle on ainakin ihan yksi lysti, onko lehden numero tämän kuun vai edellisen.
On tää kesä vaan ihanaa!!

Päivän työkin on tehty, kasvimaa olisi nyt kylvöä vaille valmis, laitan kuvaa jossain vaiheessa, ehkä sitten kun jotain versoaa....tai kun jotain on edes multaa kaivettu :)

2 kommenttia:

  1. Oi raparperia..Nam! Just kävi naapuri kertomassa, että meidän taloyhtiöllä on yhteinen iso rapsupensas:) Kohta voi käydä sieltä hakemassa ja tehdä vaikka piirakkaa.
    Niin kesäistä!

    VastaaPoista
  2. Minä niin tykkään raparperista,teen kiisseleitä ja laitan pakkaseenkin niitä,paloittelen pienemmiksi ensin.isännän kotona on iso raparperipuska,josta kyllä saa otettua.:)Blogissani on kuva siitä!

    VastaaPoista