tiistai 25. toukokuuta 2010

tiistaihöpinää
Ihasteltiin pihassa omenapuun kukkia. Naapureilla tosin kukkii komeemmiin. Puutarhakateutta havaittavissa? Naapurilla on myös somat punaiset puutarhatuolit. Meidän puutarhakalusteen on hajoomassa käsiin tai alle.
Mies on luvannut tehdä uudet. Kunhan joskus kerkiää.

Oli myös kuvattava vielä vähän ruokaa tälle tiistaille, vaikkei blogi olekaan varsinaisesti mikään ruokablogi. Mutta jotta ei tule valheellisen väärää kuvaa että meidän perheessä syödään vain kasviksia. Ei, kyllä meillä syödään ihan monipuolisesti, kaikkea.
Hyvää ruokaa.
Monesti kasvispitoiset ruoat ovat vain kauniimpia. Kuvauksellisempia.
Voiko ruoka olla kuvauksellista?

3 kommenttia:

 1. Voi ruoka olla myös kuvauksellista,,. Ruuan ei pidä pelkästään täyttää vatsaa, vaan siinä on kiva olla myös silmänruokaa, miks' ei sit kameransilmän? :)

  VastaaPoista
 2. Selvennys aikasempaan kommenttiin, eksyin, tai ihan kyl tulin tarkoituksella sivullesi. Tanskun sivulta keksin plogisi. Nimeeni on linkittynyt bloggerin profiili,, jota ei edes ole mulla. Katotaas tuleeko tää ny oikein ;)Hyvää kesää Sinulle

  VastaaPoista
 3. kiva armi että "eksyit" tänne :)
  Ja oon kanssasi kyllä samoilla linjoilla, pelkkä maku ei ole se juttu, saatika että vatsansa saa täyteen. Aurinkoista kesää sinnekin!! (kunhan se aurinko taas joskus jaksaa paistella)

  VastaaPoista