tiistai 31. elokuuta 2010
Meillä oli viikonloppuna ystäviä syömässä. Kokattiin hampurilaisia. Kaikille maistui. Kaikilla oli kivaa. Lapset oli nätisti. Vaikka vipinää oli kiitettävästi.

Tänään taas olen paistanut pannullisen sieniä pakkaseen. Esikoinen toi kopallisen kotiin tullessaan. Pakkanen pursuilee kesän ja syksyn satoa. Hyvä niin!

Tänään olin myös vaatekutsuilla. Lastenvaatekutsuilla. Mutta tilaisin vain itselleni. Kalliita vaatteita. Yritän ajatella, että ne on laadukkaita. On kai. Ja toisaalta, rahaahan se vaan on. Hoen itselleni. :)
Oli kiva ilta, naurettiin paljon. Kahviteltiin tyttöporukalla.

Tänään olen myös tehnyt pitkän kävelylenkin. Haistellut syyssäätä. Ennustellut sateen tuloa. Syönyt omenoita kotipuusta. Kerännyt osan tomaateista sisälle kypsymään. Siivonnut. Tehnyt viikon ruokaostokset. Kokannut jauhelihasienikastiketta ja pastaa. Pilkkonut iltapalaksi lanttua ja dippaan sitä cuacamoleen. Istun vielä hetken teeveellä.

Hyvä päivä takana.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen hampurilainen! Ja kaikki muukin näyttää kauniilta. Sunnuntain sapuskatkin saivat veden kielelle tuolla alempana :)

    Itse olin viime viikolla me&i-kutsuilla, ja kallistahan siellä. Mutta samoin ajatuksin koetan tsempata itseäni, että hyvälaatuisia ja rahaahan se vain. Ja äitkin löysi jotakin, tottahan toki ;)

    VastaaPoista
  2. Maukkaan ja raikkaan näköiset kuvat ja tunnelma on varmaan ollut upea! Minullakin herahti vesi kielelle ja vatsaa alkoi kurnaamaan :) Teepannun vihellystä odottelen ja joskos jotain kaapista löytäisin.

    Iloista viikon jatkoa!

    VastaaPoista