maanantai 23. elokuuta 2010

omasta maasta







Lähiruokaa. Melkein ilmaista ruokaa. Hyvää ruokaa. Terveellisempää ruokaa.
Hyvä edes paahtopaistin seuraksi tehdä kasvishöystöä omista emmeistä.

Ja hienostihan tuolta maasta alkaa tomaatitkin kypsymään. Muutama kun oli tippunut, niin otin sisälle. Hidasta touhua, mutta maku palkitsee. (tosin näissä kuvissa ole kypsymisestä tietoakaan, tomaatit kuvattu viikko sitten)

Isompi poika hakee maasta porkkanaa joka päivä ja rouskuttelee. Pienempi etsii vielä viimeisiä herneenpalkoja. Kuivuneita ne jo on, mutta ei tunnu haittaavan.

Olisipa kasvukausi täällä pohjoisella pallonpuoliskolla hieman pidempi. Tälläiseen voisi jopa tottua. Osittaiseen omavaraisuuteen.

2 kommenttia:

  1. Herkullista, tykkään tykkään! On NIIN palkitseva tunne tehdä ruokaa omista aineksista!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on muhkean näköisiä tomaatteja,jännän näköinen porkkana.:D..Omasta maasta saadut ainekset ovat parhaita,ei ole lisäaineita!

    VastaaPoista