perjantai 4. helmikuuta 2011

mummolaemalia
Kirpputorilla yhdessä samassa pöydässä oli nämä emalikipposet 0,5-0,8euroa kipale! Olihan niille annettava uusi koti. Kesä tulee kyllä! Erityisen kivat oli nuo kannelliset, pienet kulhot, pienempi kolmen desin vetoinen.
Olisi siellä ollut muutakin, vaikka mitä kivaa. Erityisesti vielä kaivelee muutama arabian sinikuvioinen ali-kuppi. Ja joitain yksittäisiä sinisiä lautasia. Mikähän siinä sinisessä nyt viehättää? Se on nyt vaan jotenkin värinä raikas. Sellainen tietty tumma sininen. Tiedättekö?

Viikonlopulle ei erityisiä suunnitelmia, ulkoilua ja liikuntaa lasten ehdoilla. Tuntuu olevan vuoropäivinä hiihtoa, uimista ja luistelua toiveissa. Jatkan myös projektia vaatehuoneen ja vintin raivaus (loputonhan tämä on). Kirpputorilla sain onneksi jo myytyä monta laatikollista, useampi muovipussillinen meni uffille, mutta silti näyttää yhtä täydelle ja ahtaalle. Tahdon tilaa ja turhasta eroon! Tahdon vähän hätyytellä sisäistä hamstraajaani, ei yksinkertaisesti tila riitä kaikelle. Pahin urakka olisi sitten edessä poikien huoneessa. Säkkikaupalla olisi sälää ja leluja joilla ei leikitä.

Tämmöistä tänne, Aurinkoista viikonloppua kaikille!7 kommenttia:

 1. Aivan ihania emalijuttuja! Mullakin on kävellyt muutama edullinen kirpparilla vastaan, ja mukaan ovat lähteneet! Noita pieniä kannellisia en ole nähnyt.

  On se muuten kumma, että vaikka säkkitolkulla raivaa tavaraa ulos talosta, ei näy missään. Täällä ihan sama juttu. Vähän meinaa jo masentaa koko aihe! Pitäisi kai muuttaa ja käydä ihan hurjan harvalla seulalla kamat läpi, että näkyisi jossain... Silti jatkan omaa rojuterapiaani! Pientä tyydytystä jokaisesta lähtevästä kassillisesta!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Itseäkin kiinnostaisi operaatio romun raivaus. Ahdistaa kaikki tavaramäärä, ja se, miten aikaisemmin on tullut liikaa säästettyä vähän kaikenlaista jos niitä muka vielä joskus tarvittaisiin... Ei vain oikein tunnu ikinä ehtivän raivaukseen, kun pakolliset kotityöt ja pienet lapset vaativat niin paljon huomiota. Enkä jaksa alkaa kaappeja siivoamaan illalla lasten nukahdettua vaan lössähdän sohvalle tv:tä katsomaan tai lukemaan. Onneksi mua ei sentään nykyisin huvita ollenkaan kierrellä mitään kirppareita tai kauppoja, joten tavaran määrä ei ainakaan suuresti lisäänny. Jos vielä moista harrastaisin, niin sitten kyllä oltaisiin ihan pulassa.
  Kiva blogi sulla muuten!
  T: Elsie

  VastaaPoista
 3. Vau mitä kirppislöytöjä ja mitkä hinnat! Oletpa onnekas :-)

  VastaaPoista
 4. Mulla on netti temppuillu viimepäivät, mutta tänään pelittää sovinnolla. NIin piti niistä Arabian kupeista kysyäkin, että kuinkas niiden kanssa kävi, mutta ilmeisesti ne sitten jäivät saamatta?? Voi harmi. Suunnittelen taas huomiselle kirpparikierrosta. Nuo emaliastiat on ihanat. Tulee myös kesä mieleen ja mansikat. Voih, no tässä on muutma hiihtokuukausi vielä edessä ja sitten saisi jo tullakkin kesä, ellei jo vähän aiemminkin =) Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 5. Voi että mitä löytöjä, IHANIA! Olen koittanut noita metsästää, mutta usein on pelkkiä kansia tallella. Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 6. PS. Blogisi on ihana. Minulla on sinulle tunnustus blogissani =)

  VastaaPoista
 7. suveliina...ne kupit oli siellä vieläkin, mutta kun hinta ei alene, niin en taida niihin rahojani tuhlata :)
  ja kiitos tunnustuksesta, kivaa!!!

  Elsie, kiva kun kommentoit, musta tuntuu että olisit ensimmäinen anonyymi joka kommentoi, kiva juttu!! ja kiitos kauniista sanoista, myös muillekin!
  Ps. olen hyvinkin pulassa myös tämän kirppariharrastuksen takia vielä, mutta en vaan voi olla käymättä, hyvin usein (tänäänkin) kävin ja lähdin tyhjin käsin. Ei siis ole mitään pakkomiellettä ostamiselle mutta on vaan niin huipputunne löytää jotain hyvään hintaa! Sitä samaa tunnetta ei tule oikein muusta.
  Tosin kerta viikkoon voisi koittaa rajoittaa tämän harrastuksen, jos malttaisi. :)

  VastaaPoista