keskiviikko 9. marraskuuta 2011

hetki omaa aikaa

"Teen juominen on arkista downshiftausta. Rauhoittavan juoman hauduttaminen ja sen tuoksusta nauttiminen pysäyttävät hetkeksi keskellä joulukiireitä." (divaani 10/11)

En erityisesti pidä sanonnasta "omaa aikaa", enkä "downshiftaaminen". Mutta menköön. Eikä meillä todellakaan ole vielä minkään sortin joulukiireitä. Toivoisin ettei niitä tulisikaan.

Postilaatikkoon oli eilen ilmestynyt uusin divaani. Muutamia sivuja jo selailin, erityisesti joulujutut oli kivoja, vaikka meillä ei ole vielä annettu ajatustakaan joululle. Saadaan olla joulukuussa kun alan miettiä lahjoja ja muuta. Ja pukinapulaisen hommat hoitunee tänäkin vuonna kotisoffalta käsin.

Nyt kutsuu raitis ulkoilma reippaan kävelylenkin merkeissä ja siitä iltavuoroon!6 kommenttia:

 1. Kaunis oma hetki, kaunis Pekka-lautanen!

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä samaa mieltä tuon lehden kanssa, että teen laittaminen ja juominen rauhoittaa. Eri tavalla kuin kahvin...

  VastaaPoista
 3. Laitoinkin taas teeveden tulelle ja istahdin lukemaan blogeja. :) Niin, omaa aikaahan tämä kaikki aika on, vaikka sitä joskus ajattelee että se on sitä vain silloin kun on yksin tai rauhallista. :) Ja ei kuulu kyllä minunkaan sanavarastoon tuo downshiftaus!

  VastaaPoista
 4. hippokampustaja: kiitti infosta, nyt on lautaselle nimi :)

  nonna: oon siirtynyt nyt myös töissä kahvinlitkimisestä teehen, aattelen koittaa niin että riittäisin kun aamulla juo kahvin!

  saija: samaa mieltä, että kaikki aika on ihan "omaani" ja itse kaiketi päätän miten aikani käytän, monestihan se on niin että omaksi ajaksi lasketaan vain aika yksin ja niin että silloin olisi vapaa tekemään mitä lystää. JOskus jossain elämäntilanteissa se aika yksin olemiseen nyt vaan on vähän kortilla. Ja työssä kun tapaa mummoja ja pappoja, joilla ei enää muuta olekaan kuin OMAA-aikaa, niin saa taas mittasuhteisiin asiat. Aikansa kutakin :)

  VastaaPoista
 5. hello heidi,
  congratulations!

  VastaaPoista
 6. thank you, thank you <3 <3 Aivan mahtavaa!!! :)

  VastaaPoista